-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas kaunietis vidury dienos nušovė kaimynų šunį

Kaimyno šunį dėl kol kas neaiškių priežasčių nušovęs kaunietis atsidūrė už grotų. Vyriškiui ketinama pareikšti įtarimus dėl žiauraus elgesio su gyvūnais.
Šunelis, kai jį rado aplinkiniai, jau buvo negyvas.
Šunelis, kai jį rado aplinkiniai, jau buvo negyvas. / Nuaro nuotr.

Trečiadienį į Kaune esančią Bakanausko gatvę buvo iškviesti policijos pareigūnai. Juos iškvietę 41–uoju numeriu pažymėto namo gyventojai 16.50 val. pranešė apie netoliese gulintį nušautą šunį.

Į įvykio vietą atskubėję patruliai sulaikė 55 metų vyriškį, įtariamą nušovus šunį. Kauniečio kraujyje buvo aptiktos 1,99 promilės alkoholio.

„Į tą vietą buvo atvykę kelios ekspertų grupės, jog ėmė mėginius. Tas žmogus, kuris nušovė šunį, apsisuko ir nuėjo namo. Bet policija, aišku, jį suėmė išsivežė. Mes paėmėme šunelio lavoną. Kai atvažiavome, jis jau buvo negyvas, visas plūdo kraujuose. Viena moteris pasakojo, kad jo vardas Meškis ir kad tai yra jos kaimyno šuo. Deja, jis buvo neženklintas, tad mes nežinome, kam jis priklauso, kur jo namai. Mes labai laukiame šeimininko, kad jis atsilieptų“, – kalbėjo Gyvūnų globos ir kontrolės tarnybos „Nuaras“ vadovė Jurgita Gustaitienė, ketvirtadienį policijos tyrėjams vežusi jų paprašytus dokumentus.

Pasak Gyvūnų globėjų asociacijos specialistės Lolitos Grėblikienės, nušautas šunelis buvo mišrūnas, jam galėjo būti maždaug 10 metų.

„Kaip pasakojo aplinkiniai žmonės, jis ten pastoviai gyveno. Tiesa, žmonės nenurodė šeimininkų. Jų mes patys neradome. Kaimynai tikino, kad jis niekada niekam nėra įkandęs, kad buvo labai draugiškas. Iš pažiūros galima spėti, kad šuo buvo maždaug 10 metų amžiaus, – pasakojo Gyvūnų globos asociacijos specialistė Lolita Grėblikienė.

Kauno centro policijos komisariate dėl žiauraus elgesio su gyvūnais buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius