Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyvybės vagonėliai ieško žmonių, galinčių bendradarbiauti gelbėjant mirtininkes katytes

Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyriaus gyvybės vagonėlių savanoriai ieško žmonių, kurie galėtų bendradarbiauti iš Vilniaus gyvūnų karantinavimo įstaigos „Grinda“ gelbėjant mirtininkes katytes ir katinėlius.
Reg. Nr. 395
„Grindoje“ pagalbos laukianti katytė. Reg. Nr. 395 / LGGD nuotr.

Iki šiol iš „Grindos“ perimtos katytės būdavo priglaudžiamos viename vagonėlyje, kur jos laukdavo naujų šeimininkų, tačiau dabar vagonėlis renovuojamas, o naujų katyčių, kurių gyvybės pakibo ant plauko, nėra kur priglausti.

Visos jos nori gyventi. Tad labai reikia žmonių, kurie galėtų ir norėtų suteikti laikiną globą katytėms savo namuose, kol jos pasveiktų, būtų paskiepytos ir joms būtų atlikta kastracija arba sterilizacija. Tada katytės keliautų į vieną iš prekių gyvūnams parduotuvių, su kuriomis LGGD bendradarbiauja, – iš ten jos būtų dovanojamiems geriems ir atsakingiems žmonėms.

Gydymo, sterilizacijos ir skiepijimo išlaidas padengtų LGGD iš šiam tikslui žmonių geranoriškai paaukotų lėšų. Patikėkite, net ir mažytė šilta jūsų namų kertelė stresuojančiam ir nusilpusiam padarėliui bus tūkstantį kartų geriau nei šaltas metalinis „Grindos“ narvas, kur tvyro tonų numarintų gyvūnų skausmas, baimė ir neviltis...

Artėja šv. Kalėdos, stebuklų metas. Tapkite stebuklu nuskriaustai būtybei ir padovanokite jai gyvybę, šansą į šviesesnį ir kupiną meilės gyvenimą. Jei galite ir norite padėti bent vienai katytei ar katinukui, skambinkite Danutei (8 652 44093) arba Rūtai (8 683 76001).

„Grindos“ katytes, kurioms reikia jūsų pagalbos, galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius