Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išgelbėti nuo beprasmės mirties. Padėkime likusiems, laukiantiems!

Išmesti į gatvę, išduoti, atnešti sunaikinti. Ilgus dešimtmečius jie buvo pasmerkti vien tik todėl, kad gimė. Jiems gimti leidome mes – žmonės. Leidome tam, kad po to sunaikintumėme jau supratusius kas yra šis pasaulis, kas yra žalia žolė, skaisti saulė, šaltas lietus.
Sterilizacija gali išgelbėti gyvybę šiai katytei.
Sterilizacija gali išgelbėti gyvybę šiai katytei. / LGGD nuotr.

Mes leidžiame, kad gimtų mūsų katės kačiukai, o po to metame juos į gatvę, nešame į prieglaudas, vežame į mišką, skandiname, smaugiame, naikiname, naikiname, naikiname...

Pirmiausiai neatsakingumas, abejingumas, po to nežinojimas, kur dėti atsiradusių mažylių, nenorėjimas net palaikyti keletą mėnesių, kol atsiras nauji šeimininkai, ir galiausiai negailestingas atsikratymas patiems priduodant į benamių gyvūnų sanitarinę tarnybą sunaikinimui arba išmetimas į pavojų pilną gatvę.

Šie vargšai katinėliai ilgus metus neturėjo jokio pasirinkimo – jie turėjo būti sunaikinti. Ne todėl, kad būtų padarę nusikaltimą (net žmogžudžiai jau nebaudžiami mirties bausme), o todėl kad kažkada tapo mūsų abejingumo aukomis.

Mes suprantame, kad dauguma žmonių sakys: aš niekada to nesu padaręs ir niekada to nepadarysiu. Ir, žinoma, mes tikime, kad dauguma žmonių yra neabejingi patiems mažiausiems, gailestingi ir užjaučiantys. Šiandien kartu mes galime padaryti labai labai daug – mes galime išgelbėti gyvybes tų, kurių kažkada atsikratė buvę šeimininkai ir kurie, patekę į Vilniaus benamių gyvūnų sanitarinę tarnybą, buvo pasmerkti sunaikinti.

Dabar mes, Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyrius, galime jiems padėti labai konkrečiai – perimti iš benamių gyvūnų sanitarinės tarnybos kates, jas sterilizuoti ir paleisti į buvusias teritorijas kur jos nugyventų šiame pasaulyje tiek, kiek joms skirta. Sterilizuotos katės nebeves palikuonių – naujų benamiukų, niekam nereikalingų kačiukų, kurie žūsta gatvėje, traiškomi po automobilių ratais ar tampa sadistų aukomis.

Dėl šio tikslo kreipiamės į visus vilniečius ir ne tik, į žmones, kurie neabejingi pačių mažiausių likimui, padėti mums vykdyti sterilizacijos projektą. Juk įmanoma humaniškai, ne tik eutanazuojant, sumažinti besiplečiančią benamių gyvūnų populiaciją. Kiekvieno jūsų parama – tai galimybė išgelbėti katinėlį nuo mirties. Dabar kiekvienas galite išgelbėti gyvybę, paaukodamas 60 Lt katytės sterilizacijai arba 40 Lt. katinėlio kastracijai.

Tik jūsų gerumo, supratimo bei paramos dėka jau nuveikta labai daug!

Mūsų rekvizitai:
Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius
Registracijos kodas 125535218
Sąskaitos nr. LT047300010002464463 („Swedbank“)
Banko kodas BIC-HABALT22

Ačiū už jūsų gerumą! Už supratingumą ir pagalbą! Ačiū aukojantiems.

LGGD Vilniaus skyrius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius