Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įsiutusios žuvėdros britę tris dienas laikė įkaite jos namuose

Didžiosios Britanijos Braitono ir Hovo mieste 80 metų moteris tris dienas nedrįso iškelti kojos iš namų po to, kai ją užpuolė pora įsiutusių žuvėdrų.
Žuvėdros
Žuvėdros / „Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša metro.co.uk, Barbarą Cox paukščiai atakavo, kai ji savo kieme džiaustė skalbinius. Viena iš žuvėdrų įsikirto nagais į jos koją ir pradėjo kapoti snapu. Moteris nuo paukščių pasislėpė name, susitvarstė žaizdas ir paskambino į policiją.

„Aš pasakiau, kad mane užpuolė žuvėdros. Paprašiau atvykti ir pagauti jas, bet jie atsakė, kad jiems tokiems darbams neskiria pinigų“, – vėliau skundėsi moteris.

Tik po trijų dienų moteris ryžosi išeiti iš namų ir kreiptis į ligoninę, kad medikai apžiūrėtų jos sužalojimus. Pasak B.Cox, ji buvo per daug įbauginta, kad išdrįstų į ligoninę vykti anksčiau. Nukentėjusioji mano, kad žuvėdros mėgino apginti savo lizdą, esantį kur nors jos kieme.

Šių metų vasarį buvo paskelbta žinia apie tai, kad Naujojo Džersio valstijoje esančiame Hilsdeilo mieste paštininką apsupo laukinių kalakutų būrys. Pašto darbuotoją iš apsupties išvadavo tik atvykę policininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius