Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV netikėtai atsirado prieš 10 metų dingęs šuo

Alabamos valstijos gyventojai Tracey Dove paskambino veterinarai iš tos pačios valstijos Briutono miesto klinikos ir pranešė, kad rado jos šunį. Istorija gal ir nebūtų kuo nors ypatinga, jeigu ne viena detalė – šuo Charlie buvo prapuolęs prieš 10 metų.
Šuo Charlie
Šuo Charlie / Kadras iš reportažo

Charlie dingo 2006 metais, kai jam buvo vos vieneri. Šeimininkė buvo įsitikinusi, kad jos prapuolęs augintinis žuvo. Kam priklauso šuo, veterinarams pavyko išsiaiškinti pagal informaciją mikroschemoje, kuri Charlie buvo implantuota netrukus po gimimo.

Niekas nežino, ką už 400 km nuo namų rastas šuo veikė visus tuos dešimt metų. Vėl pamačiusi savo autintinį T.Dove pamatė, kad jo snukis per tuos metus pražilo, o ant krūtinės užaugo didžiulis auglys. Veterinarai jį artimiausiu metu pašalins, o tada Charlie galės sugrįžti namo.

Ant bažnyčios laiptų gulintį vienišą šunį pastebėjo savanoriai. Jie nuvežė gyvūną į kliniką, o šios darbuotojai ir aptiko mikroschemą.

VIDEO: Šuo Charlie atsirado po 10 metų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius