Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdų dvasia atkeliavo ir į gyvūnų globos namus

Sekmadienį Klaipėdoje vyko gyvūnų globos namams paremti skirtas renginys „Keturkojų Kalėdos 2014“. Juo buvo siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į beglobių gyvūnų problemas, surinkti lėšų gyvūnų priežiūros namams bei pažadinti Kalėdų dvasią ir norą daryti gera.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Gyvūnai Šuo

Renginį „Keturkojų Kalėdos 2014“ organizavo Klaipėdos socialinių mokslų kolegijos studentai. 

Viena iš labdaringo renginio organizatorių Rosita Vaičiulė teigė, kad gyvūnai yra labai pažeidžiami mūsų draugai, kuriems tikrai reikia pagalbos, o ją suteikti gali tik žmonės.

Šventėje dalyvavo ir Seimo narė Agnė Bilotaitė su savo šuniuku. Ji yra viena iš labdaringo renginio rėmėjų. A. Bilotaitė tikino, kad renginys „Keturkojų Kalėdos 2014“ svarbus tuo, jog skatina mylėti, globoti ir rūpintis mūsų mažaisiais draugais. Anot jos, žmonės yra atsakingi už tuos, kuriuos prijaukina.

Gyvūnų globos namų „Linksmosios pėdutės“ viena iš savanorių teigė, kad renginyje buvo didelis žmonių aktyvumas. Lankytojai noriai aukojo globos namams. Ji tikino, kad šventei savanoriai pradėjo ruoštis prieš mėnesį, kai tik sužinojo apie renginį. Savanorė kalbėjo, kad renginys „Keturkojų Kalėdos 2014“ lankytojams suteikė labai gerų emocijų dozę, be to, atsirado proga paremti beglobius gyvūnus.

Šventės lankytojai galėjo pasimėgauti šilta koše. Ją pardavinėjusi savanorė Jurgita sakė, kad lankytojų sulaukė itin daug. Ji atskleidė, kad idėją, kaip surinkti lėšų keturkojams, pradėjo svarstyti prieš 2 mėnesius. „Tikimės, jog jeigu mūsų surinktos lėšos padės nors vienam gyvūnui išgyventi, atrasti šeimininką bei šiltus namus, mūsų tikslas bus pasiektas“, – sakė Jurgita.

Nebuvo pamiršti ir patys mažiausieji: jie turėjo galimybę pabendrauti su policijos simboliu – šuniuku Amsiu. Taip pat vaikams draugiją palaikė Kalėdų senelis.

Socialinių mokslų kolegijoje dėstanti Rosita Vaičiulė žada ir toliau rengti labdaringas šventes, skirtas paremti beglobiams gyvūnams. Ji tikisi, jog ši šventė ilgainiui taps tradicija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius