Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanadoje kanapių plantaciją saugojo... trylika lokių (video)

Kanados policija aptiko marihuanos plantaciją, kurią saugojo juodieji lokiai, praneša „The Canadian Press“. Be to, fermerių ūkio teritorijoje, kurioje augo 2 300 kanapių krūmų, šeimininkai laikė didelį šunį, vietnamietišką kiaulę ir meškėną.
Policininkai nusifotografavo su vienu iš lokių.
Policininkai nusifotografavo su vienu iš lokių. / Kadras iš „YouTube“

Pasak policininkų, kai aptiko plantaciją, pamatė, kad kanapių tarpulysviuose sėdi lokiai. Ūkio šeimininkas ir jo draugė paaiškino pareigūnams, kad gyvūnai yra nepavojingi, nes jau priprato prie žmonių. Paaiškėjo, kad šeimininkai šėrė lokius šunų maistu, o šie tapo beveik naminiai.

Apžiūrėję namą policininkai miegamajame aptiko ir meškėną. Kai pareigūnai pradėjo kratą, meškėnas pabudo ir pradėjo vaikščioti su jais po namą, kol šie darbavosi. Vėliau policininkai dar rado vietnamietišką kiaulę.

Ūkio šeimininkams pateikti kaltinimai gaminus ir laikius narkotikus. Be to, jie gali būti apkaltinti dėl laukinių lokių maitinimo – tai draudžia Kanados įstatymai. Toks draudimas įvestas, nes žmonių maitinami lokiai tampa pavojingi – po to jie dažnai užklysta į gyvenvietes ieškodami maisto, braunasi į namus.

Plantaciją saugojusių lokių likimas turėtų paaiškėti artimiausiu metu. Specialistai aiškinsis, ar gyvūnai smarkiai atprato nuo natūralių gyvenimo sąlygų ir ar galės grįžti į savo aplinką bei patys pasirūpinti maistu. Jeigu paaiškėtų, kad juodieji lokiai negali grįžti į laukinę gamtą, juos gali tekti netgi numarinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius