Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krokodilas Gena pagaliau suvirškino mobilųjį telefoną

Ukrainoje, Dnepropetrovsko okeanariume, gyvenantis krokodilas vardu Gena, kuris prieš kelis mėnesius prarijo į jo voljerą atsitiktinai įkritusį mobilųjį telefoną, pagaliau jį suvirškino.
Krokodilas
Krokodilas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša ukrainietiškoji laikraščio „Komsomolskaja pravda“ versija, telefono aparato detalės iš roplio kūno pradėjo šalintis įprastu būdu. Po to krokodilo savijauta žymiai pagerėjo.

14 metų Gena mobilųjį telefoną prarijo 2010 metų gruodžio pabaigoje. Tai įvyko tuomet, kai viena okeanariumo lankytoja, Rima Golovko, netyčia įmetė aparatą į krokodilo voljerą.

Moteris kreipėsi į okeanariumo administraciją ir pareikalavo sugrąžinti jai telefoną bet kokia kaina. R.Golovko tikino, kad telefone yra jai brangių fotografijų ir muzikos įrašų. Norėdama atkreipti dėmesį į savo problemą, ji net skambino į savo prarytąjį telefoną tol, kol išsikrovė jo baterija.

Tuo metu krokodilo savijauta pradėjo prastėti – jis prarado apetitą ir niekaip negalėjo atsikratyti nevalgomo svetimkūnio savarankiškai. Sausį okeanariumo darbuotojai pradėjo mąstyti apie chirurginę krokodilo Genos operaciją, tačiau vėliau šios idėjos vis dėlto buvo atsisakyta.

Galiausiai Genos organizmas pradėjo palaipsniui virškinti prarytą aparatą. „Jeigu Genos viduje ir liko kokių nors telefono aparato detalių, tai jos pasišalins artimiausiu metu“, – pažymėjo krokodilo veterinaras Aleksandras Šuleška.

Telefono savininkė R.Golovko savo ruožtu pareiškė, kad nebeturi jokių pretenzijų okeanariumui. „Aš jau susitaikiau su tuo, kad negausiu jokios kompensacijos, tačiau į teismą kreiptis irgi nesirengiu. Nusprendžiau tiesiog užmiršti šitą istoriją“, – sakė moteris.

Na, o Dnepropetrovsko gyventojai siūlo surinkti likusias suvirškinto telefono detales ir eksponuoti jas kokiame nors muziejuje arba parduoti per labdaringą aukcioną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius