Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kvebeke pavogti kupranugariai ir tigras atsirado

Du kupranugariai ir tigras, kurie Kanadoje, Kvebeko provincijoje, buvo pavogti birželio 19 dieną kartu su sunkvežimiu, atsirado, praneša AFP.
Pavogtasis sunkvežimis, kuriuo vežti gyvūnai
Pavogtasis sunkvežimis, kuriuo vežti gyvūnai. / bowmanvillezoo.com nuotr.

Tigras Jonas bei kupranugariai Toddas ir Shawnas buvo pavogti iš motelio stovėjimo aikštelės, kai juos vežę vairuotojai sustojo nakvynei. Manoma, kad vagis domino tik sunkvežimis, o kas jame buvo, jie net neįtarė.

Gyvūnų kelias dienas ieškojo keli šimtai policininkų, tačiau juos aptikti pavyko tik po anonimo skambučio. Ir gyvūnai, ir sunkvežimis buvo rasti netoli vagystės vietos.

Kanados policijos atstovai pažymėjo, kad nusikaltėliai rūpinosi tigru ir kupranugariais. Jų būklė įvertinta kaip normali. Iš karto po vagystės zoologijos sodas „Bowmanville Zoo“ buvo išreiškęs susirūpinimą, kad gyvūnai gali žūti nuo dehidratacijos.

Zoologijos sodas taip pat buvo pažadėjęs 20 tūkst. JAV dolerių atlygį už informaciją apie gyvūnų buvimo vietą. Ar šie pinigai dabar bus kam nors sumokėti, nepranešama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius