Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietaus vamzdyje įstrigusį kačiuką išgelbėjo gailestingi šiauliečiai

Trečiadienį prie Šiauliuose, Vilniaus pėsčiųjų gatvėje esančios kavinės, net 6 valandas skambėjo gailus lietaus vamzdyje įstrigusio kačiuko kniaukimas.
Šiame vamzdyje buvo įstrigęs kačiukas
Šiame vamzdyje buvo įstrigęs kačiukas / Artūro Staponkaus nuotr.
Temos: 2 Katė Šiauliai

Nelaimėlis kniaukti pradėjo apie 7 valandą ryto. Neiškentę gailaus keturkojo pagalbos prašymo apie į spąstus pakliuvusį kačiuką kavinės darbuotojai paskambino bendruoju pagalbos telefonu ir iškvietė ugniagesius gelbėtojus.

Deja, ugniagesiai gelbėtojai į pagalbos prašymą nesureagavo.

Gyvūnų globos draugijos, kuriai apie į lietaus vamzdį įstrigusį mažylį buvo pranešta bendrosios pagalbos telefonu, atstovų kavinės darbuotojai taip pat nesulaukė.

Gyvūnų globos draugijos, kuriai apie į lietaus vamzdį įstrigusį mažylį buvo pranešta bendrosios pagalbos telefonu, atstovų kavinės darbuotojai taip pat nesulaukė.

Tad nesulaukus pagalbos, po 6 valandų trukusios kačiuko gailaus kniaukimo kavinės darbuotojai patys ėmėsi iniciatyvos: panaudojus pramoninį dulkių siurblį į spąstus patekęs keturkojis buvo išvaduotas iš lietaus vamzdžio sveikas ir gyvas.

„Mūsų išgelbėtas  kačiukas sveikas ir labai gražus. Šiuo metu jis mūsų kavinėje ir laukia kandidatų, kurie norės jį priglausti. Tai tikrai labai mielas padarėlis“, - sakė prie gelbėjimo operacijos prisidėjęs Stanislovas.

Paklausus Lietuvos gyvūnų globos draugijos Šiaulių skyriaus vadovės Birutės Vaičiulevičienės, ar apie lietaus vamzdyje įstrigusį kačiuką jie buvo informuoti, B. Vaičiulevičienė atsakė, kad bendruoju pagalbos telefonu jiems buvo pranešta apie šį įvykį, tačiau tikslesnių duomenų jie neturėjo.

„Žmogus, pranešęs apie į nelaimę patekusį kačiuką, iškart skambino ne mums, o bendruoju pagalbos telefonu. Tad mes negavome jokios tikslios informacijos, kur yra kačiukas, kokiame aukštyje įstrigęs, kokių įrankių reikės jo išlaisvinimui. Turėjome tik apie nelaimę pranešusio žmogaus numerį, su kuriuo iškart susisiekti mums nepavyko. Labai džiaugiamės žmonių gerumu ir tuo, kad jiems pavyko išvaduoti šį katinėlį. O į iškvietimus mes tikrai reaguojame ir gyvūnėlius gelbėjame, per 14 metų esame išgelbėję apie 10 tūkstančių gyvūnų“, - teigė B. Vaičiulevičienė.

Vakar prie Šiaulių miesto centriniame pėsčiųjų bulvare esančios kavinės net 6 valandas skambėjo gailus lietaus vamzdyje įstrigusio kačiuko kniaukimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius