-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Lietuvos ryto“ televizijos eteryje nauja laida apie šunis – „Duok leteną“

Sena tiesa, kad žmogus ir šuo yra neišskiriama komanda gyvuoja jau daugiau nei 15 tūkstančių metų. Būtent šiam duetui skirta nauja laida „Duok leteną“ „Lietuvos ryto“ TV eteryje pasirodys vasario 6 dieną, šeštadienį.
Laida „Duok leteną“
Laida „Duok leteną“ / Logotipas

Projekto kūrėjai teigia, kad naujoje laidoje apie geriausius žmogaus draugus, keturkojus augintinius,  televizijos žiūrovai galės iš arčiau susipažinti su naujomis šunų veislėmis, pasidairyti po šunų parodas, pamatyti įdomiausias šunų varžybas, organizuojamus dresūros egzaminus, išgirsti specialistų patarimus, kaip tinkamai prižiūrėti namuose gyvenantį šunį.
 
„Stengsimės griauti įsisenėjusius mitus apie šunų elgseną, poreikius, mitybą, mąstymą. Supažindinsime su užkietėjusiais šunininkais, veislių entuziastais bei, žinoma, jų nepakartojamais šunimis. Rodysime žymiausius Lietuvos keturkojus, kalbinsime parodų nugalėtojų šeimininkus ir veisėjus. Spręsime šunų augintojams aktualias problemas, rūpinsimės beglobiais gyvūnais, kalbėsime apie šunų augintojų teises ir pareigas. Laidos tikslas – skatinti atsakingą šunininkystę, puoselėti kinologijos kultūrą, populiarinti aktyvaus laisvalaikio su šunimi idėją“, - teigia naujos laidos vedėja Vaiva Žostautaitė

Vienintelė Lietuvoje laida, skirta gausiam šunų augintojų bei mylėtojų būriui, jau nuo vasario 6 dienos  per „Lietuvos ryto“ televiziją, kiekvieną šeštadienį, 9 val. 30 min.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius