-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuteistasis Rusijoje katę pavertė narkotikų kurjere

Tatarstane tarnybinis nuteistųjų kolonijos sargybos šuo sukliudė kaliniui sulaukti iš laisvės heroino siuntos. Deja, narkotikus nešusi katė atsisveikino su gyvybe. Mendelejevsko kolonijoje sėdinčiam nusikaltėliui gali būti pareikšti kaltinimai dėl žiauraus elgesio su gyvūnu.
Įkalinimo įstaigos tvora
Įkalinimo įstaigos tvora / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kaip pranešė Rusijos naujienų portalas newsru.com ir naujienų agentūra „Interfax“, už narkotikų įsigijimą, laikymą ir gabenimą nuteistas asmuo sugalvojo gudrų būdą, kaip gauti narkotikų iš laisvės. Jis prisijaukino kolonijos teritorijoje gyvenusią katę, o po to organizavo jos perdavimą savo pažįstamiems į laisvę.

Nuteistojo bendrininkai laisvėje kelias dienas marino nelaimingą katę badu, o po to užsegė jai antkaklį su jame paslėptu heroinu ir paleido rainę į laisvę netoli kolonijos, tikėdamiesi, kad išbadėjusi katė mėgins sugrįžti pas savo „šeimininką“. Tačiau nuteistasis heroino nesulaukė: kolonijos apsaugininkai į teritoriją mėginančią prasibrauti katę užsiundė tarnybiniu šunimi.

Katė žuvo. Kaip paaiškino įkalinimo įstaigos administracija, ji nugaišo „dėl žaizdų, patirtų ją sulaikant tarnybiniam šuniui“, o taip pat nuo bendro organizmo išsekimo.

Katės antkaklyje apsaugininkai rado daugiau nei 15 gramų heroino. Iškelta baudžiamoji byla dėl pasikėsinimo nelegaliai pergabenti narkotines medžiagas į kolonijos teritoriją. Neatmetama versija, kad nusikaltimo sumanytojui ir jo bendrininkams, kurių tapatybės nustatinėjamos, taip pat bus pareikšti kaltinimai ir dėl žiauraus elgesio su gyvūnu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius