Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Padėkime oranžiniam spindulėliui pasveikti

Lietuvos gyvūnų globos draugijos (LGGD) Vilniaus skyriaus savanoriai prašo pagalbos likimo nuskriaustam katinėliui. Visi kartu, prisidėdami net labai nedideliu indėliu, galime sukurti tikrą Kalėdų stebuklą silpnesniam ir labiau nuskriaustam už mus.
Katinas Žirniukas „Grindoje“
Katinas Žirniukas „Grindoje“ / LGGD nuotr.
LGGD nuotr./Išnarintos kojytės rentgenograma
LGGD nuotr./Išnarintos kojytės rentgenograma

Įspūdingo dydžio oranžinis katinukas Žirniukas Vilniaus miesto gyvūnų karantinavimo įstaigos „Grinda“ narve sėdėjo pakėlęs kojytę. Tyliai susitaikęs su savo likimu, kuris nuo jo visiškai nebepriklausė. Oranžinio katino kojytė buvo išnarinta. Kažin ar gyvūnėlis dar ko nors tikėjosi. Juk kam jis reikalingas: su išnarinta letenėle, neturintis namų, neturintis nieko, kas juo galėtų pasirūpinti.

O tada prasidėjo prieškalėdiniai stebuklai. Pirmiausiai dėl oranžinio gražuolio paskambino iš prancūzų ambasados, kalbėjo susijaudinusi moteris, kuri teigė, kad tai jos katinukas, dingęs prieš savaitę. Kitą dieną iš paties ryto atvažiavo žmonės iš ambasados, tačiau... katinėlis buvo ne tas. Ir jį vėl paliko.

Tačiau LGGD Vilniaus skyriaus savanoriai jo tiesiog nebegalėjo palikti šaltame narve su sužeista letenėle. Tuo labiau kad jau buvo iš anksto pasidžiaugę, jog katinukas surado savo namus. Taigi katinėlis išvažiavo į kliniką. O tada vėl paskambino moteris, kuri pasakė, kad katinėliu ji rūpinsis, bet neturi pinigų operacijai. Šio oranžinio gražuolio kojytės operacija kainuoja 595 litus. Nesustabdykime šių stebuklų. Katinukas nusipelno vaikščioti visomis keturiomis letenėlėmis. Po operacijos šis gražuolis galės remtis ir sužeista kojyte, ir mėgautis ramiu gyvenimu naujuose namuose. Padėkime oranžiniam gražuoliui pasveikti, kad Kalėdas katinukas sutiktų sveikdamas po operacijos šiltuose namuose.

LGGD nuotr./Katinas Žirniukas pas veterinarus
LGGD nuotr./Katinas Žirniukas pas veterinarus

Savanoriai labai prašo pagelbėti, paaukoti pinigėlių operacijai, kas kiek galite, nors ir mažą sumą, kad Žirniukas pasveiktų ir patikėtų kalėdiniu stebuklu, kuris yra ne kas kitas, o tik pačių žmonių gerumas, meilė ir atjauta silpnesnių skausmui ir vargams. Aukodami nurodykite, kad lėšas skiriate Žirniuko operacijai.

LGGD Vilniaus skyriaus rekvizitai

Pavadinimas: Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius
Įstaigos kodas: 125535218
Sąskaitos nr.: LT047300010002464463 („Swedbank“)
Banko kodas: BIC-HABALT22

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius