Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulinę gyvūnų globos dieną gyvybės vagonėliai laukia lankytojų

Prieš 10 mėnesių UAB „Grinda“ teritorijoje (L.Giros g. 131, Vilnius) įsikūrė geltonieji gyvybės vagonėliai.
Piratas
Piratas / LGGD nuotr.

Spalio 4-oji – Pasaulinė gyvūnų globos diena. Tą dieną gyvybės vagonėlių gyventojai – 46 katinukai ir 28 šuneliai – bei juos prižiūrinti savanorių komanda labai laukia lankytojų.

Ateikite tiesiog pasidalyti savo širdies šiluma su nuskriaustais likimo mūsų silpnesniaisiais draugais keturkojais, atneškite jų neprabangiai buičiai taip reikalingų daiktų: maistelio (sauso ar konservuoto), kraiko, guolių, dubenėlių, antkakliukų, pavadėlių, visokio dydžio liemenių, kurios pravers šaltą žiemą, laikraščių, skudurėlių, vaistukų nuo kirminų ir visko, kas, manote, praskaidrintų jų leidžiamas ilgas ir liūdnas valandas to vienintelio žmogaus beieškant.

LGGD nuotr./Gyvybės vagonėlių gyventojas
LGGD nuotr./Gyvybės vagonėlių gyventojas

Jei turite galimybę, galite buvusiems mirtininkams paaukoti ir vieną kitą litą. Lėšos gyvybės vagonėlių komandai yra labai reikalingos gydant ir sterilizuojant buvusius pasmerktuosius.

Per 10 savo veiklos mėnesių gyvybės vagonėlių komanda nuo ankstyvos prievartinės mirties eutanazuojant „Grindoje“, išgelbėjo 313 jaunų sveikų keturkojų: iš jų 161 katinuką (115 jau rado saugius namus) ir 152 šunelius (124 taip pat jau rado namų šilumą).

Labai laukiame visų svetimam skausmui neabejingų žmonių spalio 4 dienos rytą nuo 9.30 iki 13.30 val. ir vakare nuo 17 iki 18.30 val. Pabūkite kartu su jais, su tais, kurie vos per žingsnį išvengė mirties, ir šiuo metu gyvena viltimi turėti savo šiltą guolį jūsų namuose. Parodykite jiems, kad jie yra reikalingi ir nepamiršti.

Ačiū jums, jei rasite laiko ir noro geru žvilgsniu, švelnia ranka paguosti anapilin neišėjusius ir gyvenimu besidžiaugiančius gyvybės vagonėlių globotinius.

Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriaus kolektyvas

Daugiau apie gyvybės vagonėlius paskaityti ir jų gyventojų nuotraukas peržiūrėti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius