-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pašėlęs ožys Šiaurės Airijoje išvaikė parduotuvės klientus

Karikferguso miesto Šiaurės Airijoje gyventojams nuo juos puldinėjusio ir ant automobilių šokinėjusio įsisiautėjusio ožio teko slėptis parduotuvėje, pranešė BBC.
Ožys
Ožys / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Pasak parduotuvės vadybininko, jis išgirdo bendimą į duris ir pagalvojo, kad atvežė duoną, tačiau už stiklinių durų stovėjo ožys. „Man atrodo, jis norėjo patekti į parduotuvę ir žiūrėjo tiesiai į mane“, – savo įspūdžiais pasidalijo vyras.

Kai vadybininkas neįsileido gyvūno į vidų, šis pradėjo puldinėti praeivius. Parduotuvės darbuotojas pamėgino įsitempti į parduotuvę vieną iš nuolatinių klientų – pensininką Billy, bet nesuspėjo. Ožys įsibėgėjo ir trenkė senukui iš pasalų ragais.

Panika ir chaosas tesėsi iki to meto, kol nepasirodė ožio šeimininkas.

Parduotuvės personalui ir lankytojams teko užsidaryti viduje. Stebėdami pro langus jie pamatė, kaip ožys atsistojo ant galinių kojų ir užšoko ant vieno iš stovėjimo aikštelėje paliktų automobilių. Po to ožys nuėjo ėsti gėlių iš gėlyno.

Vėliau į parduotuvę atvyko pirkėja. Moteris patraukė prie bankomato, o ožys pasileido jos link. Pastebėjusi pavojų, moteris bėgte grįžo į savo automobilį ir užsirakino jame. Vienai parduotuvės darbuotojai, tuo metu atvykusiai į darbą, teko slėptis kliento automobilyje.

Panika ir chaosas tesėsi iki to meto, kol nepasirodė ožio šeimininkas. Vyras sugriebė savo augintinį už rago ir nusivedė namo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius