Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

PETA gyvūnų kastracijos reklamai panaudojo Silvio Berlusconi atvaizdą

Tarptautinės gyvūnų teisių gynimo organizacijos PETA (People for the Ethical Treatment of Animals – Žmonės už etišką elgesį su gyvūnais) Vokietijos padalinys pradėjo reklaminę kampaniją „Per daug sekso...“, kuriai panaudojo skandalingojo Italijos premjero Silvio Berlusconi atvaizdą.
PETA tikisi, kad Silvio Berlusconi pavyzdys įkvėps šeimininkus savo augintinių sterilizacijai.
PETA tikisi, kad Silvio Berlusconi pavyzdys įkvėps šeimininkus savo augintinių sterilizacijai. / PETA nuotr.

Šunų ir kačių šeimininkams skirta kampanija ragina kastruoti ir sterilizuoti savo augintinius, kadangi aplink ir taip yra daugybė beglobių gyvūnų, kuriems nepavyksta rasti namų.

Ant plakatų PETA užrašė „Per daug sekso – ne visada gerai... katėms ir šunims taip pat“. Iš plakatų žvelgiantis S.Berlusconi yra ne kartą įsipainiojęs į garsius seksualinio pobūdžio skandalus, o Italijos ir pasaulio žiniasklaida nenustoja skelbti naujienų apie daugybę jo meilužių.

Šiuo metu S.Berlusconi įtariamas seksualiniais ryšiais už pinigus su marokiete Karima El Mahroug. Kai ši mergina lankėsi Italijos premjero viloje, jai dar nebuvo sukakę 18 metų. Nors S.Berlusconi ir pati mergina neigia, kad tarp jų būta kokių nors kūniškų ryšių, vasario 15 dieną Milano teismas nusprendė pradėti nagrinėti dėl to iškeltą bylą. Pirmasis posėdis turėtų įvykti balandžio 6 dieną.

Anksčiau analogiškose reklamose su tuo pačiu šūkiu „Per daug sekso...“ PETA yra panaudojusi pornografijos aktorių Sashos Grey, Jennos Jameson, Rono Jeremy ir golfo žaidėjo Tigerio Woodso atvaizdus.

„Premjeras Berlusconi gali labai pasitarnauti, padrąsindamas kiekvieną šuns ar katės šeimininką kastruoti arba sterilizuoti savo augintinį, – pareiškė PETA prezidentė Ingrid E.Newkirk. – Šimtai tūkstančių beglobių gyvūnų Italijoje nepatenka į laikraščių antraštes kaip Berlusconi, bet jiems reikia pagalbos, reikia, kad žmonės atkreiptų dėmesį į tai, kokias problemas sukuria atsitiktinis seksas.“

Pranešama, kad reklamos kampanija nebuvo niekaip suderinta nei su S.Berlusconi, nei su jo atstovais. Tačiau PETA Vokietijos padalinio atstovai tvirtina, kad idėja gyvūnų prieauglio reguliavimo propagavimui panaudoti skandalingojo Italijos vyriausybės vadovo atvaizdą buvo „per gera, kad ją atmestume“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius