-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie projekto „Pirk dramblį“ prisijungia ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkai

Likus vos kelioms dienoms iki paramos projekto ,,Pirk dramblį“ finalo, atskleidžiama vis daugiau renginio detalių. Organizatoriai džiaugiasi, kad prie iniciatyvos prisijungs ir Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos žaidėjai. Jau šį penktadienį, spalio 4-ąją, Pasaulinę gyvūnų globos dieną, žiūrimiausia šalies televizija TV3 ir televizija internete TV3 Play tiesioginiame eteryje 19.30 val. transliuos įspūdingą ,,Pirk dramblį“ koncertą.
Krepšininkai
Krepšininkai / Artūro Morozovo nuotr.

Paramos koncertas Kauno sporto halėje prasideda 19.30 val., tačiau visi įsigiję bilietus jau nuo  16.00 val. yra laukiami nemokamai zoologijos sode. Čia visų laukia ne tik išskirtinė pažintis su sodo istorija bei ekskursija po gyvūnijos karalystę, bet ir galimybė išvysti visų taip mylimus Kauno „Žalgirio“ aukštaūgius. Krepšininkai ne tik palaiko projekto idėją, bet ir ruošia staigmeną zoologijos sodo gyvūnams. Kokią dovaną sumanė „Žalgirio“ žaidėjai, paaiškės finaliniame ,,Pirk dramblį“ koncerte.

Gyvai Kauno sporto halėje, tiesiogiai per TV3 ir per TV3 Play išskirtinius pasirodymus ir gražiausius linkėjimus koncerte dovanos daugiau nei penkiasdešimt žymiausių Lietuvos atlikėjų: „X Faktoriaus“ teisėja Rūta Ščiogolevaitė, muzikinio šou „Romeo ir Džiuljeta“ dalyvis Vaidas Baumila, Aistė Pilvelytė, Egidijus Sipavičius, Rytis Cicinas, grupės ,,69 danguje“, ,,Pinup girls“, ,,Roxy 5“ ir daugybė kitų. Žiūrovai išgirs populiariausių animacinių filmų dainas. Skambės puikiai pažįstami kūriniai iš ,,Liūto karaliaus“, ,,Aladino“, ,,Madagaskaro“ ir kitų pamėgtų animacinių filmų, dar niekur nematytą pasirodymą rengia TV3 projekto ,,Romeo ir Džiuljeta“ dalyviai.  

Visi norintys prisidėti ir paremti zoologijos sodą gali aukoti skambindami arba siųsdami trumpąsias žinutes specialiais akcijos numeriais 1890 (auka 2 litai) ir 1490 (auka 5 litai), pervesdami neribojamą aukos sumą interneto tinklalapyje ir įsigydami bilietą į „Pirk dramblį“ paramos koncertą Kauno sporto halėje. Lietuvos paštas jau pradėjo prekybą išskirtinai projektui sukurtų atvirlaiškių kolekcija – įsigydami atvirlaiškį, dalį sumos paaukosite zoologijos sodui. Finalinis projekto koncertas – šį penktadienį 19.30 val. tiesiogiai per TV3 ir TV3 Play.

„Pirk dramblį“ finalinis koncertas – spalio 4-ąją, 19.30 val. tiesiogiai per TV3 ir tiesiogiai per TV3 Play!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius