Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raisa Šarkienė gavo 50 litų baudą, nes bute laiko vienu šuniu daugiau nei leidžiama

Garsioji atlikėjo Radžio ir plastinės chirurgijos gerbėja kaimynės buvo apskųsta dėl augintinių agresyvumo, tačiau nuobaudą gavo dėl šunų skaičiaus.
Projekto dalyvė Raisa Šarkienė
Raisa Šarkienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Penktadienio rytą Vilniaus miesto 1-asis apylinkės teismas dėl organizacinių nesklandumų negalėjo nagrinėti bylos, kurioje vilnietė R.Šarkienė skundžia jai skirtą nuobaudą.

Dėl meilės atlikėjui Radžiui ir plastinių operacijų išgarsėjusi moteris vasarą buvo nubausta už tai, kad laiko savo bute tris keturkojus draugus.

Vilniaus miesto savivaldybės administracijos atstovai gavo vienos vilnietės skundą, kad R.Šarkienės šunys – labai agresyvūs, kelia grėsmę aplinkiniams.

R.Šarkienę aplankę tikrintojai keturkojų agresyvumo nevertino, tačiau lengvai įžvelgė akivaizdų pažeidimą: pagal galiojančias taisykles, sostinės butuose leidžiama laikyti tik du šunis, o R.Šarkienė augina tris.

Nors pažeidimas, regis, akivaizdus, R.Šarkienė kreipėsi į teismą prašydama pripažinti, jog 50 litų bauda jai skirta nepagrįstai ir neteisėtai.

Penktadienį posėdis neįvyko, nes R.Šarkienei neįteiktas šaukimas. Maža to, teismas nesulaukė sostinės savivaldybės atstovų atsiliepimo į R.Šarkienės pretenzijas.

Kitas bandymas surengti teismo posėdį numatytas spalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius