Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rokiškio rajone išgelbėtas badu marintas šuo

Anonimas pranešė, kad Rokiškio rajone skriaudžiamas šuo. Į nurodytą vietą nuvykę specialistai aptiko pririštą šunį ir nustatė, kad jis marinamas badu.
Šuo
Šuo / Gino Dabašinsko/BFL nuotr.

Ketvirtadienį apie 10.30 val., tikslinant anoniminę informaciją, kartu su Rokiškio rajono savivaldybės administracijos Panemunėlio seniūnijos seniūno pavaduotoja S.G. ir Valstybinės maisto veterinarijos tarnybos gyvūnų gerovės specialiste E.J. nuvykta pas Rokiškio rajono gyventoją R.J. (gim. 1976 m.).

Panevėžio apskrities VPK praneša, kad kieme pririštą šunį apžiūrėjusi Valstybinės maisto veterinarijos tarnybos gyvūnų gerovės specialistė E.J. konstatavo, kad šuo daug dienų marinamas badu.

Šuns šeimininko namuose nebuvo, tad apylinkės inspektorius ėmė jo ieškoti. Po geros valandos neblaivus gyvūno kankintojas surastas kaime. Paklaustas, kodėl nešeria savo augintinio, 37 metų šuns šeimininkas nieko neatsakė.

Rokiškio rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl žiauraus elgesio su gyvūnais. Tai jau trečias pagal minėtą straipsnį šiemet pradėtas tyrimas.  Asmeniui, žiauriai besielgiančiam su gyvūnais, gresia viešieji darbai arba  bauda, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius