Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Beniukas pats atėjo į areštinę

8 mėnesių ir 10 dienų laisvės atėmimo bausme už tai, kad nuo tilto numetė šunį Pipirą, nuteistas 22 metų Svajūnas Beniukas antradienį su visa savo manta atvyko į Kauno policijos areštinę.
S.Beniukas
S.Beniukas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tačiau atlikti bausmę jis greičiausiai pradės tik rytoj, nes kol kas nėra paruoštas teismo sprendimas išgabenti S.Beniuką į bausmės atlikimo vietą.

„Tik šiandien (antradienį – aut. past.) suėjo terminas – 20 dienų nuo bausmės paskelbimo. Iš teismo dar nesame gavę jokių oficialių nurodymų. S.Beniukas pas mus su visais daiktais pasirodė šiandien po pietų. Sakė, kad nori atlikti paskirtą bausmę“, – teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Areštinės ir konvojavimo skyriaus viršininkas Vaidas Bieleckas. Šiuo metu teisme ruošiami dokumentai, reikalingi paskirtos bausmės vykdymui. Tačiau areštinę jie greičiausiai pasieks jau rytoj. Todėl S.Beniukas dar vieną naktį praleis namuose, o iš ryto vėl turės ateiti pas pareigūnus.

Žiaurią egzekuciją surengęs jaunas vyras yra pirmasis Lietuvoje, kuriam paskirta reali bausmė už žiaurų elgesį su gyvūnais. Gali būti, kad toks pat likimas laukia ir nepilnamečių kauniečių, kurie Kaune, apleistame pastate, kankino kelis šunis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius