Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeimininkė – į ligoninę, šuo – į gatvę

Šią istoriją 15min.lt pranešė kaunietis Karolis. Vyras pasakojo, kad netoli jo namų, Žaliakalnyje, Žiemių gatvėje, nuo praėjusios savaitės blaškosi kalytė, anksčiau auginta kaimynystėje gyvenančios moters.
Negalią turinti moteris ir jos augintinis gyveno šiame Žiemių gatvės name
Negalią turinti moteris ir jos augintinis gyveno šiame Žiemių gatvės name / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pasak vyriškio, prieš keletą dienų Žiemių gatvėje 32 gyvenančią šuns šeimininkę medikai išvežė į ligoninę. O jos auginta kalytė buvo palikta likimo valiai.

Skaitytojo Karolio nuotr./Kaimynystėje gyvenęs Karolis užfiksavo, kaip praėjusią savaitę iš namų į ligoninę buvo išvežta šuns šeimininkė, o kalytė išmesta į gatvę.
Skaitytojo nuotr./Kaunietis užfiksavo, kaip praėjusią savaitę iš namų į ligoninę buvo išvežta šuns šeimininkė, o kalytė išmesta į gatvę.

„Moteriškė yra psichiškai ligota, todėl buvo išvežta į ligoninę. O kartu su medikais atvykę policininkai jos auginamą šunį išmetė į kiemą. Tuo viskas ir baigėsi. Dabar šuo prie to namo durų šokinėja ir cypia. Skambinau į Maisto ir veterinarijos skyrių Kaune (Kauno miesto valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybą – aut. past.), prašiau, kad paimtų šunį. Žadėjo paimti, tačiau iki šiol nieko nepadarė“, – apie kaimynystėje įvykusią istoriją pasakojo kaunietis. Anot jo, kaimynai kalbėjo, kad moters auginta kalytė neseniai atsivedė jauniklių, kurie galbūt liko name.

15min.lt susisiekus ir paprašius pagalbos į vietą nuvyko gyvūnų globos draugijos „Pifas“ savanorės. Pasak vienos jų, Simonos, rasti benamę kalytę pavyko ne iš karto. Nors girdėjosi jos cypimas, paties gyvūno nebuvo matyti. Galų gale savanorės ją pamatė ir bandė pagauti.

„Šuo labai baikštus, todėl mums nepavyko jos paimti“, – sakė Simona. Aplink namą bevaikštinėjančias savanores pastebėję kaimynai pasakojo, kad šuo neliko be priežiūros. Esą yra žmogus, kuris jį šeria.

„Palikome kaimynams „Pifo“ kontaktus, kad, jei pamatytų, jog gyvūnui vis dėlto reikia mūsų pagalbos, paskambintų. Kol kas neatrodo, kad kalytė apleista“, – sakė „Pifo“ atstovė.

Apie kalytės neva atsivestus šuniukus savanorės sakė nieko naujo neišsiaiškinusios: kadangi patekti į namą negalėjo, neaišku, ar šunyčių jame nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius