Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebės šunų šeimininkus

Vilniuje paskelbta ir iki vasaros vyks akcija „Švarios vejos“, kurios metu vilniečiai raginami paisyti Gyvūnų auginimo ir laikymo taisyklių.
Vilniuje rengiamos akcijos „Švarios vejos“ metu savivaldybės ir seniūnijų darbuotojai kontroliuos, ar vilniečiai tvarkingai vedžioja mieste savo keturkojus.
Vilniuje rengiamos akcijos „Švarios vejos“ metu savivaldybės ir seniūnijų darbuotojai kontroliuos, ar vilniečiai tvarkingai vedžioja mieste savo keturkojus. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Gyvūnai Šuo

Miesto seniūnijų darbuotojai du mėnesius akylai stebės, kaip gyvūnų šeimininkai su savo augintiniais elgiasi miesto parkuose, skveruose, gatvėse.

Surinkta informacija apie gyvūnų priterštas vietas bus apibendrinama ir kartą per savaitę pateikiama Savivaldybės Miesto ūkio departamentui.

Akcijos metu gyventojai raginami bendradarbiauti su Savivaldybės pareigūnais ir apie vietas, kuriose gyvūnų ekskrementai nėra surenkami, pranešti seniūnijoms. Šios vietos bus pažymėtos informacinėmis lentelėmis, primenančiomis savininkams surinkti savo augintinių ekskrementus.

Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai tikrins šias vietas ir kontroliuos, ar vilniečiai tinkamai vedžioja šunis. Asmenims, nesurinkusiems savo gyvūnų ekskrementų, bus surašomi administracinių teisės pažeidimų protokolai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius