Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šuo suėdė futbolo klubui paaukotus pinigus

Atrodytų, kad šuns pomėgis ėsti popierių yra gana nekaltas užsiėmimas. Tačiau derėtų nepamiršti, kad pinigai ir čekiai taip pat pagaminti iš popieriaus.
Cosmo – popierių ėdantis šuo
Cosmo – popierių ėdantis šuo / Kadras iš wishtv.com reportažo

Examiner.com aprašė nemalonią istoriją, kuri nutiko Sietlo (JAV) gyventojui Billui Fry. Billas yra Vakarų Sietlo vaikų futbolo klubo prezidentas, o jo šuo Cosmo pavogė voką, kuriame buvo klubui paaukotos lėšos – 1 500 dolerių grynais ir čekiais.

Aviganio ir labradoro mišrūnas Cosmo negali atsispirti popieriaus kvapui, tad jis užžoko ant spintelės ir pačiupo neapdairiai paliktą voką, kai šeimininko nebuvo namuose. Dalį brangaus voko turinio šuo suėdė iš karto, o kitą dalį užkasė kieme. Supratęs, kas nutiko, šeimininkas ištyrinėjo šuns kasinėjimų vietas ir dalį pinigų rado, tačiau didžioji dalis – 300 dolerių grynaisiais ir 900 dolerių čekiais – buvo sunaikinta negrįžtamai.

B.Fry pažadėjo suėstas dolerių kupiūras klubui kompensuoti savomis lėšomis, o dėl sunaikintų čekių kreiptis į juos išrašiusius žmones, kad šie išrašytų dublikatus.

Beje, tai ne pirmasis Cosmo „finansinis nusikaltimas“. Prieš kelis mėnesius penkerių metų šuo pavogė šeimininko piniginę ir užkasė ją kieme. Po šešių savaičių keturkojis išsikasė grobį ir jį suėdė.

Videoreportažą apie šį įvykį galite pasižiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius