Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijoje gyvenanti žvaira oposumo patelė neatspėjo tik vieno „Oskaro“ laureato

Viename Vokietijos zoologijos sode gyvenanti žvaira oposumo patelė Heidi, pranašaudama šių metų „Oskarų“ laureatus, apsiriko tik kartą. Jos nuomone, geriausiu filmu turėjo būti paskelbtas išgyvenimo drama „127 valandos“ („127 Hours“), nors iš tiesų šis apdovanojimas atiteko istorinei dramai „Karaliaus kalba“ („The King's Speech“).
Heidi
Heidi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pustrečių metų amžiaus žvėrelis teisingai nuspėjo, kad Natalie Portman bus pripažinta geriausia aktore už vaidmenį filme „Juodoji gulbė“ („Black Swan“), o Colinas Firthas – geriausiu aktoriumi už pasirodymą „Karaliaus kalboje“.

Heidi savo nuomonę „pareiškė“ per kelis pasirodymus JAV televizijos ABC praeitą savaitę rodytose laidose „Jimmy Kimmel Live!“

Vokietijos rytinio Leipcigo miesto zoologijos sode gyvenanti oposumo patelė mėgino atkartoti anksčiau šioje šalyje išgarsėjusio aštuonkojo Paulio šlovę.

Šis teisingai atspėjo visų pernai vykusio pasaulio futbolo čempionato rungtynių, kuriose dalyvavo Vokietijos rinktinė, baigtį. Be to, aštuonkojis atspėjo, kad Ispanija įveiks Olandiją čempionato finale.

„Viskas vyko, kaip planuota, – zoologijos sodo atstovė Maria Saegebarth pirmadienį sakė apie Heidi pasirodymus televizijoje. – Ji sugaišo tiek laiko, kiek jai reikėjo, kad nuspėtų laimėtojus – kai kada nusnūsdama.“

Heidi išgarsėjo pernai gruodį, kai jos nuotrauką išspausdino populiarus Vokietijos dienraštis „Bild“. Vėliau ji tapo tarptautine garsenybe, o jos profilis socialiniame tinkle „Facebook“ turi apie 320 tūkst. gerbėjų.

Komiškos išvaizdos oposumo patelė „pranašavo“ savo aptvare Leipcige, užkeldama letenėlę ant „Oskaro“ statulėlės su aktoriaus nuotrauka. Balsuojant už geriausią filmą, Heidi buvo pasiūlyta pasirinkti kurią nors iš vynuogių krūvelių, padėtų prie lentelių su filmų pavadinimais.

N.Portman ir C.Firthas buvo laikomi pagrindiniais pretendentais į geriausių aktorių apdovanojimus, tačiau filmo „127 valandos“, pasakojančio apie alpinistą, kelias dienas įstrigusį viename tarpeklyje po nelaimingo atsitikimo, sėkme buvo labai abejojama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius