-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai augintiniai kariauja su Kalėdų eglutėmis (video)

Kai vienas populiariausių JAV laikraščių „USA Today“ prieš kelias dienas paprašė savo skaitytojų siųsti jiems nuotraukas, kuriose būtų įamžinti jų augintiniai kalėdinėje aplinkoje, redakcija sulaukė pluošto greta Kalėdų eglučių sėdinčių šunų ir kačių fotografijų.
Katės dažnai neatsispiria pagundai įsikarti į Kalėdų eglutes.
Katės dažnai neatsispiria pagundai įsikarti į Kalėdų eglutes. / Kadras iš „YouTube“

Nuotraukose augintiniai sėdi ramiai ir atrodo tikri angeliukai. Tačiau ar tai atspindi tikrovę? „USA Today“ po to paprašė skaitytojų atsakyti į klausimą, ar įvairiaspalviais žaisliukais ir mirgančiomis girliandomis papuoštos Kalėdų eglutės „netrukdo“ jų augintiniams. Daugiau nei trečdalis respondentų pripažino, kad eglutės jų namuose nukenčia nuo jomis susidomėjusių augintinių.

Natūralios eglutės išties gali kelti rimtą pavojų jūsų augintiniams. Ir ne tik tada, kai augintiniai nusprendžia jų patys paragauti. Nuo džiūstančių šakelių krentantys spygliai įsivelia į šunų ir kačių kailį, skaudžiai duria į jų letenėles, o praryti gali įsmigti į žarnyno sieneles ir sukelti rimtų negalavimų. Papildomą pavojų kelia dūžtantys stikliniai eglučių žaisliukai ir kiti papuošimai.

Vien dėl to, kad apsaugotų savo numylėtinius ir išvengtų nenumatyto vizito pas veterinarą šventinėmis dienomis, apie 79 proc. šunų šeimininkų britų Kalėdoms įsigyja dirbtines eglutes, pratęsia šią temą Didžiosios Britanijos dienraštis „The Guardian“.

Ką gali iškrėsti jūsų augintinis su Kalėdų eglute, puikiai iliustruoja populiarusis animacinis herojus – Simono katinas:

VIDEO: Santa Claws - Simon's Cat

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius