Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune atidaryta pirmoji vieša šunų aikštelė

Kaune atidaryta pirmoji mieste vieša šunų vedžiojimo aikštelė „4 letenos”. Pirmieji ją išbandė garsiausi Lietuvos šunys – aikštelę miestui padovanoję „Royal Canin” į renginį pakvietė aktyviausiai socialiniame tinkle „Facebook” dalyvaujančius keturkojus.
Šunų vedžiojimo aikštelė
Šunų vedžiojimo aikštelė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Atidarius aikštelę, ji buvo perduota savivaldybei, kuri toliau rūpinsis jos valdymu ir priežiūra.

Naujojoje aikštelėje kinologai turės galimybę organizuoti šunų socializacijos testus. Juos išlaikę šunys Kauno mieste galėtų laisvai vaikščioti be antsnukių. Iki šiol tokio testo Laikinojoje sostinėje nebuvo neįmanoma organizuoti, kadangi Kaunas neturėjo tam tinkamos aikštelės.

Svarbiausiais aikštelės „4 letenos” atidarymo šventės dalyviais tapo keturkojai, kuriems buvo padengtas pagrindinis vaišių stalas. 

Į renginį organizatoriai pakvietė socialiniame tinkle „Facebook” savo paskyras turinčius šunis. Tarp jų buvo ir kauniečiams puikiai pažįstama senbernarė Bitė, ir „prieglaudinukė” triukų asė Nova bei kiti socialūs keturkojai.

„Mūsų šūkis yra „pirmiausia – šuo”. Jis reiškia, kad gyvūnas užima svarbiausią vietą „Royal Canin” ėdalo gamybos procese. Aikštelę įrengėme vadovaudamiesi ta pačia filosofija: konsultuodamiesi su šios srities specialistais ir parinkę ilgaamžiškiausias medžiagas. Be to, keturkojams taip pat buvo teikiama pirmenybė į renginį kviečiant svečius ir organizuojant vaišes”, – sakė Džiulijenas Lavijalė, „Royal Canin” direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius