Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos zoologijos sode – pirmieji projekto „Pirk dramblį“ rezultatai

Pirmą kartą Lietuvoje surengtas paramos projektas ,,Pirk dramblį“ sulaukė milžiniško visuomenės dėmesio. Paramos projektui, kuris pradėtas įgyvendinti rugsėjo 11 dieną, geros valios žmonės ir įmonės jau suaukojo apie 400 tūkstančių litų. Didžiausia sumos dalis – apie 300 tūkstančių litų – suaukota paramos koncerto metu, kurį spalio 4-ąją, Pasaulinę gyvūnijos dieną, tiesiogiai transliavo TV3 televizija ir televizija internete TV3 Play.
Elnias
Elnias / TV3 nuotr.

Paramos koncerto „Pirk dramblį“, suvienijusio garsiausius Lietuvos pramogų pasaulio žmones, tiesioginę transliaciją matė daugiau nei 700 tūkst. žiūrovų, tą dieną TV3 sutraukė didžiausią žiūrovų auditorijos dalį. „Džiaugiamės, kad žiūrimiausios televizijos TV3 eteryje daugėja socialiai atsakingų projektų. Lietuvos žiūrovai jau ne pirmą kartą parodė, kaip jiems rūpi kitų ateitis, mūsų šalies gražinimas, o tuo pačiu – Lietuvos zoologijos sodo likimas“, – teigia UAB „Tele-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė. 

„Širdingai dėkoju visiems, pagal savo galimybes prisidėjusiems prie paramos Lietuvos zoologijos  sodui akcijos. Surinkta lėšų suma išties įspūdinga. Tai tik dar kartą patvirtina, kad būdami solidarūs galime daug nuveikti. Mūsų tikslas – pagerinti gyvūnų laikymo sąlygas zoologijos sode ir sukurti jaukią bei humanišką aplinką vaikų ir visų, kurie myli gyvūnus, džiaugsmui. Tikiuosi, kad akcija „Pirk Dramblį“ turės tęsinį ir vienys mūsų pastangas rūpintis gyvūnais“, – rezultatais džiaugiasi ir geros valios žmonėms dėkoja projekto globėjas prezidentas Rolandas Paksas.

TV3 nuotr./Beždžionyno remonto darbai
TV3 nuotr./Beždžionyno remonto darbai

Pirmieji 38 833,62 Lt jau atkeliavo į Lietuvos zoologijos sodo sąskaitą, už juos įgyvendinami projekto herojų poreikiai. 15 000 Lt suaukota aukojimų portale www.aukok.lt (aukoti projektui šiuo adresu galima iki gruodžio 25 dienos), 3 882,62 Lt geros valios žmonės tiesiogiai pervedė į Lietuvos zoologijos sodo sąskaitą, 19 000 Lt begemotės Coliukės jaunikiui pargabenti iš Ispanijos skyrė Syngenta Agro Services AG atstovybė Lietuvoje, 951 Lt už rugsėjo mėnesį jau pervedė mobiliojo ryšio bendrovė „Omnitel“. Galutinė projektui šiemet suaukota suma paaiškės visiems mobiliojo ryšio operatoriams pervedus suaukotas sumas – kai atsiskaitys jų klientai ir bus atskaičiuotas administracinis ryšio operatorių mokestis.

„Šiuo metu gyvename trimis džiaugsmais ir rūpesčiais – šiaurinis elnias iš Danijos savaitgalį atvyko į Lietuvą – jam privalomasis karantinas iki Kalėdų. Netrukus zoologijos sodą turėtų pasiekti begemotas iš Ispanijos. Ir šiuo metu tvarkomas beždžionyno pastatas beždžioniukui Munčiui. Visa tai – už geros valios žmonių ir įmonių suaukotus pinigus, – džiaugiasi Lietuvos zoologijos sodo direktorius Aurimas Didžiokas. – Nuoširdžiai dėkojame kiekvienam aukojusiam ir prisidėjusiam – šiemet Kalėdos į zoologijos sodą atkeliavo net dviem mėnesiais anksčiau.“

Paaukoti Lietuvos zoologijos sodui galima internete www.aukok.lt/Projektai/PIRK-DRAMBLI ir pervesdami aukas tiesiogiai į Lietuvos zoologijos sodo sąskaitą zoosodas.lt/parama/informacija-remejams, čia paskirties laukelyje įrašydami PIRK DRAMBLĮ.

„Pirk dramblį“ finalinis koncertas – televizijoje internete TV3 Play

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius