Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 28

Konkursas „Mano superšuo“ (finalas): Ardas ir Laris

Gyvūnų gerovės tarnybos „Pifas“ ir naujienų portalo 15min.lt konkurse „Mano superšuo“ renkame labiausiai pasižymėjusį keturkojį draugą.
Ardas iš Laris
Ardas iš Laris / 15min.lt skaitytojos Vaidos nuotr.

Konkursas atėjo prie pačios pabaigos. Du ankstesnius etapus sėkmingai įveikę dalyviai susitinka finale. Tai Lapė ir Ardo bei Lario pora. Atidžiai perskaitykite abi istorijas ir tada apklausoje pažymėkite jums labiau patikusią istoriją – pareikškite nuomonę, kas dėl savo neeilinio poelgio labiau vertas pagrindinio apdovanojimo. Balsavimas tęsis iki birželio 30 d., 9.00 val.

Geriausią istoriją apie įsimintiniausią šuns poelgį balsuodami renka patys 15min.lt skaitytojai. Nugalėtojui atiteks du konkurso partnerio „Husse“ aukščiausios kokybės natūralaus šunų maisto maišai ir įvairūs skanėstai. Antros ir trečios vietos laimėtojams bus įteikta po vieną „Husse“ maisto maišą ir skanėstų. Geriausiai įvertintų istorijų herojai taip pat sulauks specialių „Pifo“ prizų.

DĖMESIO! Iš vieno kompiuterio ar kito įrenginio balsuoti galima tik vieną kartą. Pasibaigus balsavimui redakcija patikrina jo rezultatus ir anuliuoja visus nesąžiningų balsuotojų balsus.

Ardo ir Lario šeimininkės Vaidos pasakojimas:

„Buvo žvarbus 2011 metų vasario 16-osios vakaras. Būdama viena namuose pagalvojau, kad mano šuniukams labai šalta lauke (jie gyvena voljere), tad nutariau, jog jiems smagiau būtų nakvoti šiltai namuose.

Netrukus jie jau mėgavosi šiltais namais. Buvo maždaug 22.30 val. Apžiūrėjau namus ir nuėjau miegoti. Staiga pajutau, kaip šuniukai mane budina. Pramerkusi akis nesupratau, kas atsitiko – kambarys buvo pilnas tirštų dūmų.

Nubėgusi į pirmą aukštą pamačiau, kad dega rūsys. Kol atvažiavo mano vyras, su kaimynu bendromis jėgomis gaisrą užgesinome.

Net baisu pagalvoti, kaip būtų viskas pasibaigę, jeigu ne Ardukas su Lariuku. Šie šuneliai išgelbėjo mane.“

Lapės istoriją skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius