Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip išrinkti romantišką dovaną savo mylimajam

Išrinkti dovaną savo antrajai pusei gali tapti išties nemažu galvos skausmu. Juolab jeigu kartu esate dar neilgai.
meile.jpg
Meilė

Jeigu mylite, tikriausiai norite išrinkti pačią romantiškiausią ir originaliausią dovaną, tačiau sugalvoti tikrai nėra taip lengva. Nesijaudinkite, jums nebūtina būti romantiku, kad išrinktumėte tobulą dovaną savo antrajai pusei. Galbūt originalių idėjų pasisemsite iš tinklalapyje dating.lovetoknow.com pateiktų patarimų.

Pasistenkite, kad mylimoji ar mylimasis pats pasakytų, kokios dovanos jis/ji nori

Jeigu su savo antrąja puse draugaujate jau ne vienus metus, prisiminkite, ką jam/jai dovanojote praėjusiais metais, ir pagalvokite, kokią reakciją ši dovana tuomet sukėlė. Vienas geriausių būdų sugalvoti, ką padovanoti, tiesiog nusivesti savo antrąją pusę į parduotuves. Bevaikščiodami atkreipkite dėmesį, kur krypsta jos arba jo žvilgsnis ir kartu galėsite smagiai pasišnekučiuoti apie jums patinkančius ir nepatinkančius daiktus.

Vis dėlto kartais dovana iš paprasto prekybos centro ne itin pradžiugina, o ir originalumu ji ne visada  pasižymi, todėl vertėtų apsvarstyti ir įspūdingesnes idėjas. Galbūt girdėjote, kad jūsų mylimosios ar mylimojo mėgstama grupė kur nors koncertuos per Kalėdas? Ar galbūt jūsų antroji pusė svajoja išvykti į netolimą pažintinę kelionę? Bandydami sugalvoti originalią idėją, turėsite tikrai pasukti galvą ir prisiminti daugelį pašnekesių, kurių metu, ji arba jis galbūt užsiminė, kokių dovanų norėtų Kalėdoms.

Pasikliaukite kitų žmonių patarimais

Na, o jeigu nieko doro sugalvoti nepavyksta, galbūt vertėtų pasikliauti kitų žmonių patarimais. Artimi jūsų mylimojo ar mylimosios draugai išties turėtų žinoti, kokia dovana būtų pati tobuliausia, ypač, jeigu dovanos ieškote merginai. Merginos dažnai pasipasakoja savo draugėms, kokios dovanos jos norėtų iš savo vaikino.

Kelios dovanų idėjos

Vis dar nesugalvojote, ką galėtumėte padovanoti? Štai kelios idėjos, nuo kurių galėtumėte pradėti:

♦ Išgraviruokite ant kokio nors papuošalo ar kito metalinio daikto kokią nors jums abiems svarbią citatą apie meilę ar draugystę. Tai gali būti puikus būdas prisipažinti meilę savo merginai ar vaikinui. Pasistenkite graviravimui išrinkti tokį daiktą, kuris būtų dažnai naudojamas.

♦ Parašykite romantišką eilėraštį ar laišką savo mylimajam ar mylimajai ir įteikite jį kūrybingu būdu.

♦ Nupirkite nedidelę dovanų dėžutę ir ją pridėkite mažų lapelių, kuriuose surašykite jums abiems svarbias akimirkas, įdomius prisiminimus ar kokias romantiškas jūsų mintis. Pasakykite savo mylimajam ar mylimajai, kad iš dėžutės išsitrauktų kasdien po vieną lapelį.

♦ Sukurkite iškarpų albumą, į jį įklijuokite jums svarbias nuotraukas, koncertų, kuriuos kartu aplankėte, bilietus ar kitus svarbius dalykus. Tik nepamirškite palikti vietos ir kitiems užrašams.

♦ Sukurkite kuponų knygelę savo antrajai pusei. Į ją surašykite savo įsipareigojimus, kuriuos žadate padaryti kitais metais.

♦ Jeigu su savo mylimuoju ar mylimąja turite bendrų vaizdo įrašų, padarykite iš jų romantišką montažą. Jame, žinoma, nepamirškite nufilmuoti ir savęs, sakančio kalėdinį palinkėjimą savo mylimajam ar mylimajai.

♦ Suplanuokite lobių paiešką į kokią nors specialią vietą, kur kartu vėliau praleiskite visą dieną.

♦ Išnuomokite automobilį, kurį norėtų pavairuoti jūsų mylimoji ar mylimasis, ir leiskitės į romantišką naktinę kelionę po savo miestą.

♦ Išnuomokite limuziną, kuris nuvežtų jūsų antrąją pusę į kokią nors romantišką vietą.

♦ Paskambinkite savo mylimosios ar mylimojo viršininkui ir paprašykite, kad jis duotų jam/jai laisvą dieną, žinoma, pasirūpinkite, kad jūsų antroji pusė apie tai nieko nesužinotų. Tuomet nueikite pas ją/jį į darbą ir pasakykite, kad jūs savo mylimąjį ar mylimąją pasigrobiate visai dienai. Jeigu norite dar labiau nustebinti, pasirodykite su didele gėlių puokšte ar nedidele dovanėle, kuri būtų tarsi užuomina jam arba jai, kur jūs žadate keliauti.

Kiekvieną kartą užsakydami ar pirkdami dovaną savo mylimam žmogui, visada pasikliaukite savo širdimi. Rinkdami dovaną pasitelkite visą jaučiamą meilę ar susižavėjimą ir neabejokite savo gebėjimais išrinkti romantišką ir originalią dovaną savo mylimajam.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius