Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinės minutės dovanos

Ištisą gruodžio mėnesį plušote be atsikvėpimo, todėl laiko kalėdinių dovanų pirkimui taip ir neatradote. Prieš pat šventes nosies į didžiąsias parduotuves kišti tikrai neverta – ten atrasite tik minias suirzusių žmonių ir pustuštes prekių lentynas. Kad Kalėdų vakarą netektų dovanoti bet ko, rekomenduojame kelis paprastus, bet ne prastus paskutinės minutės dovanų variantus.
Saldumynai
Saldumynai / „Scanpix“ nuotr.

Dėželė su saldumynais

Jūsų sąžinė tikrai bus rami, jei kalėdinę dovaną sukomplektuosite iš pirktinių saldainių (arba sausainių), kuriuos įpakuosite pačių padailintoje dėželėje. Nedidelę kartono dėžę apklijuokite spalvotu popieriumi, prilipinkite akis, nosį ir burną, iš siūlų pagaminkite plaukus ir dvipuse lipnia juosta pritvirtinkite juos prie dėžės. Kitas variantas: saldumynų įpakavimą pagaminkite sukarpę ir susiuvę seną megztinį ar nebereikalingą medžiaginį rūbą. Šelmiškumo maišeliui priteiks šen bei ten prisiūtos įvairiaspalvės sagos.

Bilietas į kino teatrą

Jei nutiko taip, kad dovanos ieškojimui negalite skirti nė vienos minutės, artimam žmogui padovanokite pakvietimus į kino teatrą. Tolimesniam pažįstamam „suveikite“ galimybę apsilankyti bet kuriame kino seanse, o artimam draugui filmą kalėdiniam vakarui išrinkite pats.

Muzikos kompaktinė plokštelė

Dovanas galima pagaminti ir neiškeliant kojos iš namų. Jei jūsų draugams ir artimiesiems dainos apie Kalėdų Senelius, elnius bei snieguoles nekelia alerginės reakcijos, įrašykite jiems kalėdinių dainų rinkinį ir įpakuokite jį į pačių pagamintą dėklą. Kitu atveju žmogui galite įteikti iš savo muzikinių „aruodų“ sukomplektuotą įvairių dainų rinkinį.

Nuotraukų rinkinys

Asmenišką, geram draugui ar šeimos nariui adresuotą dovaną išrinkti daug sunkiau nei neutralią, tačiau šis „rebusas“ taip pat išsprendžiamas. Turėdami nedaug laiko, įdomią kalėdinę dovaną galite sudėlioti, pavartę senus fotoalbumus, kuriuose atrasite smagių ir nuotaikingų artimo žmogaus nuotraukų. Suklijuokite radinius ant didelio spalvoto lapo, aprašinėkite komentarais, įdėkite į didelį voką ir neškite dovaną po eglute.

Naminė uogienė

Norint pagaminti uogienę, nereikia būti didžiu kulinarijos išmanytoju. Internete arba namuose gulinčiose receptų knygose susiraskite jums mieliausią uogienės receptą, paskirkite jos gamybai paskutinį prieššventinį vakarą ir Kalėdų dieną turėsite kelias, o gal net ir keliolika iš širdies pagamintų dovanų savo artimiesiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius