Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinės minutės kalėdinių dovanų idėjos jam ir jai

Laiko lieka vis mažiau, o daugelis dar stumdosi eilėse ir ieško geriausių kalėdinių dovanų.Taigi, jei iki šiol dar nespėjote rasti tinkamiausios dovanos artimui, dalinamės kalėdinių dovanų idėjomis, kurios nudžiugins kiekvieną. O ir jūs kupini geros nuotaikos drauge su visa šeima susėsite prie gausaus Kalėdinio stalo.
Pasivažinėjimas šunų kinkiniu su išskirtiniais pietumis.
Pasivažinėjimas šunų kinkiniu su išskirtiniais pietumis. / geradovana.lt

JAM

„Gera dovana“ šiais metais vyrams siūlo įdomią Kalėdų dovaną – galimybę išbandyti legendinį lenktyninį automobilį „Lotus Super 7“. Tai nauja ir kol kas vienintelė Lietuvoje galimybė patirti šio galingo automobilio vairavimo malonumą.

geradovana.lt nuotr./Lenktyninis automobilis „Lotus Super 7“.
Lenktyninis automobilis „Lotus Super 7“.

Žmonėms,  kurie žiemą nuolat ieško ekstremalių iššūkių, padovanokite įsimintiną žiemos pramogą – pasivažinėjimą bobslėjaus trasa. Tai bus puiki proga aplankyti kaimynę Latviją, kadangi būtent ten galima ryžtis nutrūktgalviškai pramogai.

geradovana.lt nuotr./Pasivažinėjimas bobslėjaus trasa.
Pasivažinėjimas bobslėjaus trasa.

Tiems, kurie nemėgsta sėdėti namie ir vertina gamtą bei ekstremalius pojūčius, padovanokite pasivažinėjimą ant galingų keturračių motociklų „Miško slėnio“ trasoje.. Buvęs žvyro karjeras, tramplinai ir miško šlaitai – tai ko reikia dageliui vyrų!

geradovana.lt nuotr./Pasivažinėjimas ant galingų keturračių motociklų.
Pasivažinėjimas ant galingų keturračių motociklų.

JAI

Gurmaniška, aistringa ir stilinga – tokia turi būti dovana moterims. O vyno ir šokolado degustacija su Dominyku Velička būtent tokia ir yra. Degustacijos metu pristatomos 4 kolekcinio vyno rūšys, o profesionalūs desertų meistrai patiekiagurmaniškus skanėstus iš specialaus šokolado. Kai kurie saldumynai gaminami net tiesiai prieš svečius. Tokių ingridientų deriniai, kaip čili pipirai ar brendžiu kvepiantis vynas – šokolado ir vyno žinovams taps pasakiška skonio kelione net ir išrankiausiam gurmanui.

geradovana.lt nuotr./Vyno ir šokolado degustacija su Dominyku Velička .
Vyno ir šokolado degustacija su Dominyku Velička .

Moterys mėgsta pasilepinti, taigi prabangiu  masažų  ir veido procedūros kompleksu tikrai nustebinsite mylimą moterį. Tai itin egzotiškų procedūrų derinys puoselėjantis grožį ir sveikata, o svarbiausia suteikiantis laiką tik sau.

Padovanokite JAI nepamirštamą vakarienę jos pasirinktame restorane. Ypatingas dovanų rinkinys suteiks galimybę pamiršti kasdieninius rūpesčius ir išspręs klausimą – ką gaminti šiandien? Rinkinyje galima rasti įvairiausių vakarienių, kurių metu paragausite ypatingų gurmaniškų užkandžių, subtilių gėrimų, burnoje tirpstančių desertų ir kitų gurmaniško skonio derinių, taigi kiekviena čia ras, ką išsirinkti.

DVIEMS

Sušilti šaltą žiemos vakarą ir pasimėgauti aromatingu bei jausmus pažadinančiu šokolado fondiu neatsisakytų nei vienas. Tai puiki šventinė dovana, kai Kalėdine nuotaika norisi dalintis dviese.


Norintiems nors akimirkai mesti visus darbus ir dviese ištrūkti į ramybės bei atgaivos kupiną aplinką, padovanokite egzotiškas SPA procedūras, sudarytas iš rytietiškų masažų bei maudynių aromaterapiniame rožių žiedlapių kubile. Tokia dovaną įsigyti galite tik už 149 litus.

Sambrūzdis ir šunyčių kiauksėjimas – tai garsai, kurie pasitinka kiekvieną. Aštuonių – dešimties šunų komanda pasiruošusi kartu su suaugusiais ir vaikais leistis į kelionę miško takais ir kalneliais! Tokia dovana per Kalėdas nustebinsite ne tik mažuosius.

Atitrūkti nuo kasdienybės ir praleisti nepamirštamas poilsio akimirkas galima pramogaujant  naujoje slidinėjimo trasoje „Snow arena“ arba Druskininkų vandens parke!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius