Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalius Mertinas: per šventes linkėčiau atrasti giminystės ryšį

Aktorius Dalius Mertinas įsitikinęs, kad šeimyniškos žiemos šventės į mūsų gyvenimą atneša gražesnių minčių ir leidžia pabėgti nuo kasdienės rutinos.
Dalius Mertinas
Dalius Mertinas / Vytenio Jurevičiaus/BFL nuotr.

Širdyje išsakydamas savo vidinius norus, menininkas visiems lietuviams norėtų palinkėti pagarbos vienas kitam ir to brangaus giminystės ryšio.

„Prieš šventes visada aplanko labai daug minčių, jos būna gražesnės negu mūsų kasdienis gyvenimas, – Kalėdų prasmę įžvelgė D.Mertinas. – Švenčių proga mes visada linkime kažko gero, tikro, jaučiame pagarbą žmonėms – ko nebūna paprastą dieną.“

Daug metų besifilmuojantis legendiniame seriale „Giminės“ aktorius gailisi, kad šis žodis mūsų visuomenėje įgijęs ir neigiamų prasmių.

„Visi mes Lietuvoje vadinami giminėmis, bet dažnai iš šio žodžio pasišaipoma. Jis praradęs tikrą savo prasmę ir turinį. Norėčiau, kad žmonės per šias šventes vėl atrastų tą giminystės ryšį, nebebūtų tokie pikti, pagiežingi, kerštingi ir nykūs, – linkėjo D.Mertinas. – Juk giminės yra artimiausi žmonės, dėl kurių gali padaryti daug, kartais – net viską. Tai suteikia sparnus tavo jėgoms ir sumanymams. Giminiuotis galbūt nebūtina, bet gerbti vienas kitą – privalome!“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius