Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgis Didžiulis: didžiausias auksas per Kalėdas – nuoširdžios jūsų šypsenos

Organizacijos „Gelbėkit vaikus“ globotinius, trečiadienį susirinkusius žiūrėti prieškalėdinio kino seanso, pasveikino ir gera nuotaika užkrėtė atlikėjas Jurgis Didžiulis. Jis surengė linksmą mini koncertą.
Jurgis Didžiulis su organizacijos „Gelbėkit vaikus“ globotiniais
Jurgis Didžiulis su organizacijos „Gelbėkit vaikus“ globotiniais / Organizacijos "Gelbėkit vaikus" nuotr.

„Prisiminkit, kad brangios dovanos per Kalėdas visai nesvarbu. Didžiausias auksas jums ir jūsų artimiesiems – nuoširdžios šypsenos ir šiluma“, – vaikams sakė muzikantas ir „Gelbėkit vaikus“ valdybos narys J. Didžiulis.

250 vaikų iš įvairių globos namų ir dienos centrų pasižiūrėti filmuko „Bjaurusis aš“ į sostinės kino teatrą pakvietė „DnB NORD Daily Card“ kartu su kino centru „Forum Cinemas“, kuris kiekvienais metais organizuoja akciją „Gerumo seansai“.

Anot Širvintų vaikų dienos centro vadovės Elenos Petkūnienės, vaikai taip norėjo išvykos į sostinę, kad tapo ypač paklusnūs ir elgėsi kaip angeliukai.

„Daugeliui mūsų vaikų žymiai svarbiau dovanų gauti ne žaislą ar kitokį daiktą, o gerus įspūdžius – galimybę nueiti į kiną ar spektaklį. Juk kai kurie vaikai šiandien pirmą kartą lankosi kino teatre“, – pasakojo E.Petkūnienė.

Filmui pasibaigus, vaikų laukė dar viena staigmena – jų pasveikinti su šventėmis tiesiai į kino salę atėjo J.Didžiulis. Atlikėjas palinkėjo gražių švenčių ir sudainavo kelias dainas, bendravo su vaikais. Visi norintys gavo J. Didžiulio autografus su palinkėjimais, kartu fotografavosi.

Šiemet J.Didžiulis, bendradarbiaudamas su nuolaidų ir labdaros kortele „DnB NORD Daily Card“ bei „Gelbėkit vaikus“, su vaikais užsiėmė įvairiausia veikla, kuri suteikė jiems daug džiaugsmo ir teigiamų įspūdžių. Vaikai iš provincijos globos namų kartu su J. Didžiuliu gamino valgyti restorane, gražinosi pas stilistą, grojo įvairiausiais instrumentais, mokėsi šokių žingsnelių, lipdė keramikos dirbinius.

„Vaikų svajonės labai paprastos, todėl reikia visai nedaug, kad sukeltumėm jiems šypsenas. Ne tik per Kalėdas, bet visus metus“, – sakė atlikėjas.

Apie „Gelbėkit vaikus“

Visuomeninė organizacija „Gelbėkit vaikus“ – tai 1991 metais įkurta nepolitinė, nevyriausybinė, nereliginė už vaiko teises kovojanti organizacija. Nuo 2004 metų organizacija yra tarptautinio „Save the Children“ Aljanso tikroji narė. Šis aljansas – tai didžiausia nepriklausoma pasaulinė organizacija, dirbanti daugiau nei 120 šalių ir siekianti, kad vaikų gyvenimas pasikeistų ir tie pokyčiai būtų ilgalaikiai.

Nuo šių metų rugsėjo „Gelbėkit vaikus“ bendradarbiauja su nuolaidų ir labdaros kortele „DnB NORD Daily Card“. Naudojantis šia kortele dalis nuo partnerių prekybos vietose sumokėtos sumos už įsigytas prekes ar paslaugas skiriama visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ fondui, kuris padeda pildyti vaikų svajones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius