Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdų laukianti Vanessa Mae: „Esu laiminga, kai yra sniego ir šalta“

Viena talentingiausių pasaulio smuikininkių Vanessa Mae savo naujausią programą „The Violin Magic Period Tour“ Vilniaus „Siemens arenoje“ pristatys šeštadienio vakarą. Prieš viešnagę Lietuvoje 32-ejų V.Mae telefonu papasakojo „15min“ apie džiaugsmingą švenčių laukimą.
Vanessa Mae
Vanessa Mae / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Vanessa Mae

Kalėdas muzikantė ketina sutikti namuose, Šveicarijoje. „Po koncerto Lietuvoje vyksiu į Insbruką, Austriją, kur būsiu keletą dienų, o po to grįšiu į Šveicariją“, – sakė smuiko virtuozė.

Ji Šveicarijos pietuose gyvena nuo 2009-ųjų. V.Mae yra įsikūrusi Cermos (originalus pavadinimas Zermatt) kaimelyje, kuris yra slidinėjimo kurortas. „Kadangi nesu puiki virėja, mums grįžus namo tikriausiai gamins mano vaikinas. Kalėdų dieną veikiausiai neištversiu nepaslidinėjusi, o per Naujuosius metus vyksime į Prancūziją, ten praleisime keletą dienų. Vėliau turėsiu susitikimų Londone, o po to grįšiu į Šveicariją. Esu laiminga ten gyvendama, dievinu žiemą. Tikiuosi, Lietuva mane pasitiks su sniegu“, – šypsojosi muzikantė, pridurdama, kad koncerto Vilniuje metu, kažkur greta sukinėsis jos mylimasis.

Į kelionę V.Mae pasiėmė ir savo čihuahua veislės augintinį. „Esu laiminga, kai yra sniego ir šalta. Žinoma, mano čihuahua taip nesidžiaugia (juokiasi). Būdama Rygoje su šuneliu lankiausi Kalėdų mugėje ir turėjau jį aprengti švarkeliu, jis nebuvo patenkintas“, – pasakojo ji.

V.Mae linkėjo visiems lietuviams stebuklingų švenčių. „Per Kalėdas svarbiausia ne pati Kalėdų diena, bet visas tas linkėjimų, buvimo kartu laikas. Linkiu visiems stebuklingų švenčių. Manau, Kalėdos su kiekvienais metais žmogui tampa tik geresnės – labiau vertini tai, ką turi, labiau brangini žmones, kurie tave supa. O jei kažkas vienišas – linkiu puikiai praleisti laiką ir, svarbiausia, pradėti Naujus metus laimingam ir sveikam“, – sakė populiari muzikantė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius