Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Metalistai „Thundertale“ pristato šventinių nuotaikų įkvėptą dainą „Nauja diena“

„Atėjusi žiema atnešė šaltį ir speigą. Dienos vis trumpėjo, saulė rodėsi vis rečiau. Natūralu, jog mintis užliejo melancholiška nuotaika. Kasdieninį gyvenimą užvaldžiusi Kalėdų karštinė neaplenkė ir mūsų“, - sako kauniečiai „Thundertale“.
Thundertale
Thundertale

Anot heavy metal grupės, visur brukama Kalėdų „dvasia“ privertė susimąstyti, kas yra tikra, o kas ne, o per vitrinų margumyną nebepastebime žmonių, kurie ir turėtų būti didžiausia švenčių vertybė.

„Švenčių prasmė slypi ne dovanų ar blizgučių gausume, o artimo supratime ir atjautime. Artėjant šventėms pagalvojome, jog Kalėdinė daina būtų puiki dovana draugams, artimiesiems – tiems žmonėms, kurie mus lydi ir palaiko kasdieniuose darbuose. Žmonėms, be kurių negalėtume pasinerti į kūrybinę veiklą. Galbūt ne visada juos pastebime, atjaučiame, pasakome, kokie jie mums svarbūs. Ši daina skirta artimiesiems norint atsidėkoti už visą kantrybę, bei ištvermę palaikant „Thundertale“ komandą“, – teigia kauniečiai.

Daina pristatyta simboliniu metu – gruodžio 21. Ši diena yra žiemos saulėgrįžos šventė, kuomet saulė apsukusi ratą pradeda grįžti, dienos pradeda ilgėti. „Tai – simbolinė nauja pradžia. Tegul ši daina praskaidrina ir nušviečia kiekvieno klausytojo dieną, primena, kad su šventėmis niekas nesibaigia. Tai – metas, kada viskas tik prasideda. Šventinis laikotarpis yra puiki galimybė susimąstyti ir atversti  naują gyvenimo puslapį. Puiki proga nuveikti tai, apie ką svajojame, bet neišdrįstame siekti. „Nauja diena“ tegul padeda jums atverti duris į naują gyvenimo rytą“, – linki „Thundertale“.

Nauja „Thundertale“ daina „Nauja diena“ – 15min.lt skaitytojams:

VIDEO: Thundertale - Nauja diena

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius