Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdos svetur. 15min.lt skaitytojos Kristinos įspūdžiai iš Alcalos de Henares miesto

15min.lt skaitytoja Kristina siunčia savo įspūdžius iš Kalėdų nuotaikomis gyvenančio Alcala de Henares miesto (Ispanija).
Kalėdų belaukiantis Alcala de Henares miestas
Kalėdų belaukiantis Alcala de Henares miestas / 15min.lt skaitytojos Kristinos nuotr.

„Nors nėra sniego, o dienomis saulutė vis dar kutena nosis, Alcala jau pasipuošusi šventėms ir laukia Kalėdų“, – laišką redakcijai pradeda skaitytoja Kristina.

Anot merginos, šiuo metu šiame mieste studijuojančios pagal ERASMUS mainų programą, gatvėse pakabintos įvairiaspalvės girliandos, pagrindinėje miesto aikštėje, kuri vadinama Servanteso aikšte,  puikuojasi papuošta žaliaskarė, šurmuliuoja mugė, į kurią užsukti kviečia kepamų kaštonų kvapas, kalėdiniai gardėsiai ir įvairūs niekučiai.

Prekybos centrai mirgėte mirga nuo spalvų ir kalėdinių eglučių, o miesto gyventojai rikiuojasi eilėse prie Kalėdų loterijos (Loteria de Navidad). „Mat Ispanijoje labai populiaru pirkti loterijos bilietus per Kalėdas. Anot vietinių, kai kurie ispanai nepagaili šiems ne vieno šimto eurų“, – rašo „15min“ skaitytoja Kristina.

Redakcija dėkoja skaitytojai Kristinai  už atsiųstas nuotraukas ir įspūdį!

Gal ir Jums teko lankytis kuriame nors šventine dvasia alsuojančiame pasaulio mieste? Pasidalykite įspūdžiais ir nuotraukomis su visais 15min.lt skaitytojais ir laimėkite šaunius prizus. Laiškų laukiame el. paštu kaledos@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius