-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švenčių stalui. 15min.lt skaitytojos Neringos du kalėdinės antienos receptai

„Kepta antis su apelsinais“
Kepta antis su apelsinais
Kepta antis su apelsinais / 15min.lt skaitytojos Neringos L. nuotr.

Jums reikės:

1 antis,čiobrelių,česnakas, pipirų,1 kg apelsinų.

Sutvarkytą antį įtriname česnaku ir palaikome naktį. Apelsinus supjaustome ir sudedame į anties vidų, vieno apelsino sultis išspaudžiame ant anties viršaus. Įdedame į kepti 2–3 valandas, tai priklauso orkaitės .Paprasta,bet labai skanu.

„Kalėdinė antis“

Jums reikės:

1 antis, 3 obuoliai, 100 g džiovintų slyvų, 100 g  džiovintų abrikosų,čiobrelių, česnako, pipirų, druskos.

Antį įtrinti česnakais,pipirais,druska, čiobreliais ir palaikyti per naktį.Į anties vidų įdėti pjaustytus obuolius,nuplautus džiovintus abrikosus ir slyvas .Ir kepti 200C temperatūroje 2–3 valandas.

Skanaus!

Siųskite savo šventinio patiekalo receptą, iliustruotą nuotraukomis arba videomedžiaga el. paštu kaledos@15min.lt. Aktyviausi ir originaliausi skaitytojai tikrai neliks be dovanų!

Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius