Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gospelo choras Kaunui dovanos giesmes

Antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ lankytojus džiugins gospelo giesmes atliekantis choras „S in G“. Visi kauniečiai ir miesto svečiai turės progą ne tik pasiklausyti giesmių ir mėgautis gyva muzika, bet ir kartu su choru padainuoti.
Gospelo choras „S in G“
Gospelo choras „S in G“ / Organizatorių nuotr.

„Savo dainomis norime pasveikinti žmones su atėjusiomis šventėmis, įnešti šilumos ir gėrio į kiekvieno širdį. Pasirodymų metu visada kviečiame klausytojus prisijungti prie mūsų ir kartu dainuoti, taigi tikimės, jog ir kauniečiai bus aktyvūs“, – kalbėjo Vilniaus choro „S in G“ direktorė Elzė Navickienė.

Gruodžio 26 dieną, nuo 14 iki 15 val. „S in G“ „Megos“ svečiams atliks muzikinius kūrinius lietuvių ir anglų kalbomis, skambės populiariosios giesmės „White Christmas“ ir „Silent Night“.

„Jau antrus metus iš eilės „Megos“ lankytojams antrąją Kalėdų dieną dovanojame gospelo choro atliekamas dainas. Šiuo nemokamu koncertu sveikiname visus „Megos“ lankytojus ir linkime, jog Kalėdų gerumo dvasia lydėtų juos visus metus“, – sakė „Megą“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Savo lankytojų „Mega“ prašo prisidėti ir nupirkti dovanėlių vaikams, pas kuriuos Kalėdų Senelis gali ir neateiti. Bendradarbiaujant su organizacija „Gelbėkit vaikus“ prekybos centre renkamos dovanėles socialiai remtinų šeimų vaikams. Jas lankytojai gali pirkti iki pat metų pabaigos ir dėti jas į centrinėje „Megos“ aikštėje stovinčią akcijos dėžę. Vaikai iki 10 metų labiausiai laukia lėlių, mašinėlių, stalo žaidimų, knygų. Vyresnieji svajoja apie kosmetikos ir kūno priežiūros priemones, papuošalus, konstruktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius