Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Palangą Kalėdų Senelį atgabeno ugniagesiai (nuotraukos, video)

Šeštadienį, gruodžio 4 dieną, Kalėdų eglę įžiebė ir didžiausias Lietuvos kurortas – Palanga. Nepaisant pūgos į miestą susirinko gausybė smalsuolių.
Kalėdinio stebuklo sulaukė ir Palanga.
Kalėdinio stebuklo sulaukė ir Palanga. / A.Kripaitės/15min.lt nuotr.

Palanga tradiciškai centrinę miesto eglę pasistatė Vytauto gatvėje, netoli autobusų stoties. Žaliaskarę įžiebti padėjo pasakų personažai, vaikų choras. Scenoje surengtas ugnies šou su liepsnomis, žiežirbomis ir skambia muzika. 

Po Palangos mero Vytauto Stalmoko pasveikinimo į Palangą atvažiavo ugniagesių mašina su sirenomis. Teatralizuoto renginio metu pranešta, kad ugniagesius kažkas informavo apie liepsnojančią eglutę. Nesusipratimą išsklaidė iš ugniagesių mašinos išlipęs Kalėdų Senelis. Balsingasis Senelis – Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistas Mindaugas Rojus – dainą užplėšė drauge su palangiškiais ir kurorto svečiais.

Ir šiais metais Palanga kviečia į jau tradicija virtusią Baltijos šalių Kalėdų alėją, kur pristatomos skirtingas šalis atstovaujančios eglutės. Baltijos jūros vienijamas šalis atstovaus ne tik eglutės, bet ir J.Basanavičiaus gatvės kavinės ir restoranai, pakviesiantys paragauti tų šalių nacionalinių patiekalų. Kavinės, išsikabinusios svečių šalių vėliavas, jau papildė savo meniu naujais patiekalais. 

Nepaisant to, kad tiltas į jūrą iki kitų metų uždarytas remontui, Naujųjų nakties fejerverkų palangiškiai ir miesto svečiai bus kviečiami pasižiūrėti ant jūros kranto. 

 
VIDEO: eglute PALANGOJE 2010 - 2011

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius