Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijoje vagys grąžino nugvelbtas Kalėdų Senelio dovanas

Romoje iš vieno Kalėdų Senelio pavogtas dovanų maišas buvo grąžintas su vagių atsiprašymo rašteliu, kai jų auka viešai paskelbė jausmingą skundą, ketvirtadienį pranešė dienraštis „Il Messaggero“.
Kalėdų senelis
Kalėdų Senelis / Photos.com

„Atsiprašom. Suklydom. Linksmų Kalėdų ir laimingų Naujųjų metų!“ – rašoma sukeverzotame raštelyje, kuris buvo įdėtas į maišą su dovanomis, kurių vertė – apie tūkstantis eurų (3,45 tūkst. litų), pavogtą per Kūčias. Tačiau vagys dovanų dar nebuvo išpakavę.

Dovanų maišas buvo pavogtas kalėdinėje mugėje vaizdingoje Navonos aikštėje sostinės centre, kur vietos verslininkas Giorgio Abbruzzese jau nebe pirmus metus linksmindavo žmones, apsirengęs raudoną kostiumą ir prisiklijavęs vešlią baltą barzdą.

„Su dideliu džiaugsmu ir nuostaba supratome, kad netgi vagys turi širdį“, – sakė 51 metų G.Abbruzzese, planuojantis ateinantį mėnesį surengti specialų pasirodymą, per kurį išdalys vaikams grąžintas dovanas.

Komentuodamas vagių atsiprašymą, jis pridūrė: „Šie žodžiai mane sujaudino, ir aš norėčiau padėkoti tiems žmonėms, kurie, nors ir sudavę skaudų smūgį savo vagyste, tačiau grąžino man šypseną.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius