Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skubančiųjų Kalėdas gelbsti prekės internetu

Kalėdinių dovanų internete ieškančių žmonių kasmet daugėja.
Interneto prekyba
Interneto prekyba / 123rf.com

Internetinės parduotuvės generalinis direktorius Dainius Liulys šį reiškinį aiškina ne tik visuotine skaitmenizacija, bet ir su didėjančiu gyvenimo tempu bei augančia pasiūla atrandamais naujais prioritetais.

„Pamažu praeina laikas, kai dideli, šurmuliuojantys prekybos centrai buvo mėgstamas lietuvių atsipalaidavimo ir laisvalaikio leidimo būdas. Kai po darbų artimiausiems žmonėms ir mėgstamai veiklai paroje telieka kelios valandos, o vien  kelionė iki prekybos centro per kamščius gali užtrukti daugiau nei valandą, žmonės natūraliai ima ieškoti alternatyvų“, – komentuoja D. Liulys.

Internetinė parduotuvė pigu.lt pastebi, kad šiųmetis pirkėjų dovanų krepšelis nedaug skiriasi nuo pernykščio, o jam  įtakos turi ir įvairios kalėdinės nuolaidos.

Populiariausiomis dovanomis nebe pirmus metus išlieka kvepalai, kosmetika, žaislai, virtuviniai kombainai, trintuvai, kompiuteriai ir žaidimų konsolės, mobilieji telefonai, buitinė technika, sporto prekės bei žiemos sporto apranga.

„Kaip ir kasmet, didžiosioms šventėms žmonės stengiasi pasidovanoti sau ar artimiesiems tai, kam taupė visus metus.

Taigi daug ką šiais metais nudžiugins didelės, ilgai tarnausiančios dovanos – nuo kvepalų, papuošalų, kosmetikos, iki praktiškesnių dovanų, pagerinsiančių žmonių buitį, mokslus ir kasdienį darbą“, – kalėdinius pirkėjų įpročius apibendrina D. Liulys.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius