-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – trijų metrų aukščio valgoma eglė

Šeštadienį sostinėje, prie Kareivių g. įsikūrusio „Rimi“ prekybos centro, „išaugo“ bene skaniausia ir didžiausia iš saldžių žagarėlių pagaminta kalėdinė eglė, kurios aukštis siekė net 3 metrus.
Žagarėlių „eglė“
Žagarėlių „eglė“ / „Rimi“ nuotr.

Tokią dovaną artėjančių Šv. Kalėdų proga miestiečiams padovanojo mažmeninės prekybos tinklas „Rimi Lietuva“ ir Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija.

Iš žagarėlių pagamintos kalėdinės eglės „statybas“ stebėjo daugybė „Rimi“ parduotuvės pirkėjų ir aplinkinių rajonų gyventojų. Šventės dalyviai galėjo ne tik įvertinti šio „medžio“ grožį ir įspūdingą aukštį, bet taip pat sužinoti, koks yra kalėdinės eglutės skonis.

Žagarėlių eglė buvo ne vienintelė pramoga šventės dalyviams – vėliau įvyko kalėdinių žąsų kepimo varžybos. Jose dalyvavo 4 Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos komandos iš Vilniaus ir Klaipėdos. Dalyviai stengėsi kuo greičiau ir skaniau iškepti žąsis, kuriomis paskui buvo vaišinami ir šventės dalyviai.

Kad eglutės statymo procesas ir žąsų kepimo konkursas vyktų nepriekaištingai ir pagal taisykles, tuo rūpinosi žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.

Renginio metu pramogos vyko ir lauke, ir „Rimi“ parduotuvės viduje, kur kalėdinę nuotaiką kūrė skambanti muzika ir Žirmūnų rajono mokyklų moksleivių atliekamos dainos.

Ši šventė vainikavo nuo gruodžio 13 d. „Rimi“ prekybos centre vykusią „Kalėdų mugę“, kuri buvo organizuojama bendradarbiaujant su Žirmūnų rajono bendruomene. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius