Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 27

Filmo „Gravity“ aktorių rokiruotė: Robertas Downey gali nepasirodyti, A.Jolie ir N.Portman pakeitė S.Bullock

Meksikiečių režisieriui Alfonso Cuaronui su naujausiu filmu „Gravity“ (liet. „Sunkio jėga“) akivaizdžiai nesiseka – ambicingos kino juostos kūrėjas priverstas tarsi kojines keisti kandidatus į pagrindinius vaidmenis.
Robertas Downey jaunesnysis
Robertas Downey jaunesnysis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Naujausia prasta naujiena ta, kad „Gravity“ gali prarasti Robertą Downey jaunesnįjį, kuris turėjo vaidinti pagrindinį herojų vyrą – kosminės stoties pilotą. 45-erių R.Downey buvo vienintelis aktorius, minimas šiame projekte nuo „Gravity“ sumanymo pradžios iki dabar. Vis dėlto jo pasirodymui iškilo pavojus.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Sandra Bullock  su apdovanojimu
Sandra Bullock

Kaip pranešė Deadline.com, aktorius tikėjosi spėti nusifilmuoti „Gravity“, kol prasidės antrojo filmo apie Šerloką Holmsą kūrybos darbai. Tačiau A.Cuaronui nesisekė rasti tinkamos aktorės. R.Downey ketino ištaikyti laiką ir nusifilmuoti „Gravity“ vėliau, jau kurdamas ir Šerloko Holmso vaidmenį. Dabar manoma, kad aktorius gali palikti vis vilkinamą projektą, kad galėtų susikoncentruoti į darbą kino juostose „The Avengers“ (liet. „Keršytojai“) bei „Geležinis žmogus 3“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie
Angelina Jolie

Daug kandidačių

Pirmoji kandidatė į pagrindinį moters vaidmenį buvo Angelina Jolie. Dėl šio projekto ji atsisakė filmuotis Timuro Bekmambetovo filmo „Ieškomas“ (angl. „Wanted“) tęsinyje, tačiau vėliau aktorės atstovai patvirtino, kad „Gravity“ ji nesifilmuos. Keitėsi ir kino studija – pradžioje filmą „Gravity“ sukti turėjo kompanija „Universal“, tačiau vėliau jis atiteko „Warner Bros.“. Teigiama, kad tai iš dalies lėmė aktorės pasitraukimą.

Scanpix/Natalie Portman
Natalie Portman

Kaip pamaina 35-erių A.Jolie buvo pasirinkta 29-erių Natalie Portman. Ilgai neapsisprendusi, ar ryžtis vaidinti, projektą paliko ir ji.

Vėliau vestos derybos su geriausiai mokama šių metų aktore Sandra Bullock. 46-erių žvaigždė filmuotis 3D juostoje sutiko. Ji turėtų vaidinti moterį astronautę, kuri mėgins grįžti namo pas dukterį po to, kai kosminė stotis buvo sunaikinta.

Į šį vaidmenį taip pat pretendavo aktorės Marion Cotillard, Scarlett Johansson, Blake Lively, Naomi Watts, Rebecca Hall.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius