-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 04 22

Aktorius Jaredas Leto iškentė varginančias sendinimo procedūras

Prieš tapdamas grupės „30 Seconds to Mars“ vokalistu, dainų tekstų autoriumi bei pasirodydamas tokiuose didelio atgarsio sulaukusiuose filmuose kaip „Kovos klubas“, „Requiem svajonei“, „Mergina su trūkumais“, Jaredas Leto dirbo modeliu, o po to dar ir studijavo meną.
Jaredas Leto filme „Ponas Niekas“
Jaredas Leto filme „Ponas Niekas“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Jaredas Leto

Dabar jis toliau dainuoja, kuria dainas bei muzikinius klipus (pasivadinęs pseudonimu Bartholomew Cubbins), prodiusuoja filmus ir juose vaidina. Jau gegužės 6-ąją į kino butiką „Pasaka“ jis ir vėl grįš kaip aktorius, suvaidinęs itin sudėtingą vaidmenį romantinėje dramoje su fantastikos elementais „Ponas Niekas“.

„Kine ir muzikoje man patinka tai, kad apie savo darbo rezultatus bei profesionalumą sužinai iš nupirktų albumų arba bilietų į filmą skaičiaus. Tiesa, į muziką žmonės reaguoja emocionaliau. Jei pradėsi malti š..., tuojau pat bent keli tūkstančiai žmonių sugalvos būdų, kaip tau tai pasakyti. Filmai taip pat paliečia giliausius kampelius, tačiau žmonės į kino teatrus dažniausiai eina žiūrėti ne aktoriaus, o jo perteiktos istorijos“, – sakė J. Leto.

Paklaustas, kuo save laiko – muzikantu ar aktoriumi – vyras tikino, kad yra bedarbis aktorius, kuris kartais perskaito labai įdomius scenarijus ir negali atsispirti režisierių pasiūlymams: „Man pasisekė, kad turėjau galimybę suvaidinti turbūt pačiuose keisčiausiuose filmuose kino istorijoje. Ne išimtis ir drama „Ponas Niekas“. Jos režisierius Jaco Van Dormaelis yra tas, kuris labiausiai mėgsta kankinti žmones pačiais sudėtingiausiais vaidmenimis.“

Suvaidinti Poną Nieką Jaredui Leto buvo išties nelengva. Pavyzdžiui, kasdien po šešias valandas jam tekdavo kęsti varginančią sendinimo procedūrą (filme jis vaidina 118-os metų vyrą trimis skirtingais gyvenimo etapais).

„Tai buvo šeši velniškai sunkūs mano gyvenimo mėnesiai. Tačiau juos prisiminsiu visą gyvenimą. Ar daug apie personažus diskutavome su režisieriumi? Ne. Nes jis kalba prancūziškai, o aš – angliškai (juokiasi). Jis sako, kad kuo labiau skiriasi mano vaidinamas personažas nuo mano asmenybės, tuo geriau jį suvaidinu. Kadangi šiame filme tiek daug painiavos, gyvendamas savo ramų gyvenimą galiu drąsiai pasakyti, kad darbą atlikau puikiai“, – nenustojo vaikiškai kikenti 39-erių žvaigždė.

„Ponas Niekas“ – įžvalgi fantastinių elementų kupina drama, kurioje persipina (ne)patirti išgyvenimai, gili gyvenimo išmintis, filosofija ir net viena naujausių fizikos – stygų – teorija. Kino teatre „Pasaka“ juostą pamatysime jau nuo gegužės 6-osios, o kol kas siūlome pažiūrėti itin painaus ir daugiau klausimų nei atsakymų iškeliančio filmo anonsą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius