Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 24

Arnoldas Schwarzeneggeris jaučia simpatiją Rusijai?

JAV Kalifornijos valstijos gubernatorius Arnoldas Schwarzeneggeris neabejingas Rusijai – šalį nusiaubus miškų gaisrams, jis atsiuntė lėktuvą, pilną papildomos ugniagesių įrangos, o visai neseniai pažadėjo padėti šalyje vystyti aukštųjų technologijų pramonę.
Arnoldas Schwarzeneggeris
Arnoldas Schwarzeneggeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Rusiją siaubiant milžiniškiems miškų ir durpynų gaisrams, JAV neliko nuošalyje. Su ugnimi kovojančiai Rusijai net keturi JAV kariniai oro transporto lėktuvai atskraidino sudėtingomis sąlygomis neįkainojamai svarbios ugniagesių įrangos: nuo talpių vandens cisternų iki apsauginių drabužių ugniagesiams.

Visa ši įranga skirta kovai su europinę Rusijos dalį negailestingai niokojančiais milžiniškais miškų ir durpynų gaisrais, šaliai pridariusių milžiniškų nuostolių.

Dar vieną užsakomąjį lėktuvą, pilną pagalbos degančiai Rusijai, iš Kalifornijos pasiuntė buvęs terminatorius, o dabar gubernatorius Arnoldas Schwarzeneggeris.

Panašu, kad kino, o dabar ir politikos žvaigždė neabejinga Rusijai. Visai neseniai A. Schwarzeneggeris pažadėjo atvykti į šią šalį padėti vystyti aukštųjų technologijų pramonę. Šį pažadą jis yra davęs pačiam Rusijos prezidentui Dmitrijui Medvedevui, kai šis viešėjo Kalifornijoje ir buvo susitikęs su politiku.

A.Schwarzeneggeris yra įsitikinęs, kad Kalifornija ir Rusija turėtų glaudžiau bendradarbiauti tarpusavyje.

Po ilgų metų pertraukos, terminatorius-gubernatorius A. Schwarzeneggeris vėl rodosi ir kino ekrane. Šiuo metu jį galima pamatyti ir Lietuvoje rodomame veiksmo filmų žvaigždžių kupiname trileryje „Nesunaikinami“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius