Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 31

B.Nighy dėkingas už vaidmenį

Billas Nighy sako, kad yra „dėkingas“ už pakvietimą vaidinti naujame Harrio Potterio filme.
Jūrų kiaulytės okupuoja kino teatrus.
Jūrų kiaulytės okupuoja kino teatrus. / „Forum cinemas“ nuotr.
Temos: 1 Kiaulė

Britų aktorius, kuris greitai kino ekranuose pasirodys kaip piktadarys Leonardas komedijoje „G būrys“, pasakojo apie būsimą Magijos Ministro Rufuso Scrimgeouro vaidmenį.

„Pamaniau, kad jiems pasibaigė anglų aktoriai ir todėl jie kreipėsi į mane. Esu dirbęs su Davidu Yatesu, filmo „Tikroji padėtis“ režisieriumi ir aš jį myliu. Manau, kad šiuo metu jis yra vienas geriausių dabar dirbančių režisierių, esu labai laimingas galėdamas dirbti su juo vėl kartu.“

Pastaruoju metu britų aktorius užimtas iki pat vėlyvo vakaro. Jis dalyvavo naujame režisieriaus Richard Curtis filmo pristatymuose, nesenai jį matėme filme „Valkirija“ kartu su Tomu Cruise'u. Veiksmo filmų mėgėjai jį turėtų prisiminti iš populiarios trilogijos „Kitas pasaulis“ (angl. Underworld“) kaip vampyrų kunigaikštį Viktorą. Ne išimtis ir naujausias aktoriaus darbas linksmoje „Walt Disney“ kino kompanijos komedijoje „G būrys“. Čia aktorius lieka ištikimas savo tipažui, vėl vaidina blogiuką.

Kelią jo personažo, Leonardo Saberio blogoms užmačioms užkirs patys geriausi šnipai pasaulyje, kietesni net už patį agentą 007. Kas jie tokie? Geriausi pasaulyje šnipai yra jūrų kiaulytės.

Jungtinių Valstijų mokslininkai kartu su karinėmis pajėgomis turi itin slaptą projektą, kurio esmė – šnipinėjimo tikslams pasitelkti gyvūnus. Po ilgų metų kruopštaus darbo ir treniruočių, programa duoda vaisius. Tobulais šnipais tampa jūrų kiaulytės. Ir vienas kurmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius