Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 22

Benas Fosteris „Mechaniko“ filmavimo aikštelėje patyrė traumą (video)

Trilerio „Mechanikas“ filmavimo aikštelėje aktorius Benas Fosteris įsitikino, kad kaskadininkų darbas yra labai pavojingas ir sunkus. Atlikdamas vieną triukų jis susižalojo petį.
Filmas „Mechanikas“
Filmas „Mechanikas“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Trauma

Ruošdamasis vaidmeniui įtempto siužeto filme, aktorius daug mėnesių plušo sporto salėje ir mokėsi kovos menų bei kaskadinių triukų, tačiau net uolios treniruotės neapsaugojo jo nuo traumų.

Repetuodamas vieną kaskadinių triukų, prieš pat atsakingą kitos dienos filmavimą, B. Fosteris skaudžiai išsinarino petį.

„Repetavome sceną, kurioje mane trenkia į sieną ir aš nugriūnu. Man siūlė pasinaudoti kaskadininko pagalba, tačiau atsisakiau ir pasakiau: „Pats tai padarysiu.“ Tačiau nesėkmingai nugriuvau ir mano petyje kažkas trakštelėjo, – pasakojo B. Fosteris. – Kitą rytą visai negalėjau pajudinti rankos. Prodiuseris pagalbos kreipėsi į amerikietiško futbolo čempionų „New OrleanSaints“ gydytoją. Jis man davė beprotišką vaistų mišinį – kažkokių steroidų, nuskausminamųjų ir dar kažko. Net nenoriu to žinoti, kas ten buvo, bet tai padėjo. Vėl galėjau judinti ranką ir sėkmingai baigti triuko filmavimą. Bet jaučiau ir šalutinį poveikį – tą dieną buvau gana agresyvus.“

Filmas „Mechanikas“ šiuo metu rodomas Lietuvos kino teatruose. Justoje taip pat vaidina veiksmo filmų žvaigždė Jasonas Stathamas.

VIDEO:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius