Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 10

Keista barzda Brado Pitto veidą „papuošė“ dėl naujo vaidmens

Panašu, kad daugelį merginų dabartinė aktoriaus B.Pitto išvaizda atbaidytų – Bradas užsiaugino keistą, ilgą ir netvarkingą pilkšvos spalvos barzdą. Tačiau pasirodo, kad ši grožio auka reikalinga naujam B.Pitto vaidmeniui, praneša dailymail.co.uk.
Bradas Pittas
Bradas Pittas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bradas Pittas

B.Pittas vaidins britų tyrinėtoją  Colonelį Percy Harrisoną Fawcettą, kuris 1925 metais dingo Amazonės miškuose ieškodamas senovinės civilizacijos.

Colonelis Fawcettas buvo įsitikinęs paslaptingo miesto „Z“ egzistavimu, kuris, jo manymu, buvo Mato Grosso regione kažkur Pietų Amerikos miškuose. Tyrinėtojas, keliavęs kartu su savo sūnumi, netikėtai dingo ir jo niekas nebematė. 

Ši istorija įkvėpė novelistą Arthurą Conaną Doyle parašyti knygą „Prarastas pasaulis“. Spėjama, jog Conelis yra kino personažo Indianos Joneso prototipas. Tai paaiškina, kodėl B.Pittas ėmėsi šio vaidmens.

Artimas aktoriui šalinis tvirtino: „Brado labai daug nereikėjo įtikinėti, kadangi jis norėjo būti žinomas kaip nuotykinių filmų herojus, kaip Harrisonas Fordas“.

Šio filmo pasirodymo data kol kas nėra žinoma, tačiau spėjama, kad kino teatruose jis turėtų pasirodyti šių metų pabaigoje arba 2011 metų pradžioje.

46 metų Aktorius barzdą naujam vaidmeniui augina nuo praėjusių metų rugsėjo mėnesio.

Daugiau nuotraukų, kaip atrodo į britų mokslininką norintis tapti panašus B.Pittas, galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius