Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 29

Carla Bruni pasirodė Woody Alleno filmo „Vidurnaktis Paryžiuje“ reklamoje

Internete jau pasirodė Woody Alleno juostos „Vidurnaktis Paryžiuje“ (Midnight in Paris) reklaminis klipas, kuriame galime pamatyti ir Prancūzijos pirmąją ponią Carla Bruni Sarkozy.
Carla Bruni-Sarkozy filme „Vidurnaktis Paryžiuje“ pasirodo kaip muziejaus gidė prie Auguste'o Rodino skulptūros „Mąstytojas“.
Carla Bruni-Sarkozy filme „Vidurnaktis Paryžiuje“ pasirodo kaip muziejaus gidė prie Auguste'o Rodino skulptūros „Mąstytojas“. / Kadras iš „YouTube“

Pagrindinius vaidmenis romantinėje komedijoje sukūrė Owenas Wilsonas bei Rachel McAdams. Apie amerikiečių porą Paryžiuje pasakojantis filmas gegužės 11 dieną turėtų atidaryti Kanų kino festivalį. Oficiali filmo premjera numatyta gegužės 20 dieną Niujorke ir Los Andžele.

Buvusi supermanekenė ir dainininkė 43-ejų C.Bruni-Sarkozy reklaminiame klipe pasirodo kaip muziejaus gidė prie Auguste'o Rodino skulptūros „Mąstytojas“.

Didžioji dalis klipo susideda iš akiai mielų atvirukus primenančių Paryžiaus vaizdelių.

Juostoje taip pat nusifilmavo „Oskaru“ apdovanotos aktorės Marion Cotillard ir Kathy Bates, taip pat velsietis Michaelas Sheenas.

C.Bruni-Sarkozy su Prancūzijos prezidentu Nicolas Sarkozy susituokė 2008 metų vasarį. Beje jos vyresnioji sesuo Valeria Bruni Tedeschi yra aktorė, nusifilmavusi keliuose tarptautinio pripažinimo sulaukusiuose filmuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius