-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 02 01

Filmas „Maiklas Džeksonas. Pabaiga“ – jau DVD ir Blu-Ray

Muzikos genijus Maiklas Džeksonas mums dovanoja paskutinę savo svajonę, kurios laukė visas pasaulis. Šią savaitę prekyboje pasirodo specialus dviejų diskų DVD ir Blu-Ray „Maiklas Džeksonas. Pabaiga“. Net keturios valandos nepamirštamų akimirkų ir nematytų kadrų iš pasiruošimo grandioziniam koncertui, kuris taip ir neįvyko.
Reklaminis plakatas
Reklaminis plakatas / thisisit-movie.com nuotr.

„Maiklas Džeksonas. Pabaiga“ – dokumentinis ir tuo pačiu muzikinis filmas. Ši juosta sulaukė milžiniško susidomėjimo visame pasaulyje. Panašu, kad šio filmo sukelto ažiotažo dar ilgai nepavyks pranokti jokiai kitai dokumentinei juostai.

Juostoje muzikos genijaus Maiklo Džeksono gerbėjai išvys dar niekur nepublikuotus pasiruošimo koncertiniam turui „This is it“ kadrus. Iš jų galime susidaryti įspūdį apie turėjusius vykti koncertus. „This is it“ koncertų turas turėjo būti nerealaus mąsto, nuostabios režisūros, šviesų bei pirotechnikos rezultatas. Juostoje panaudota medžiaga, padaryta likus kelioms dienoms iki dainininko (1958-2009 m.) mirties.

„Maiklas Džeksonas. Pabaiga“ pasiūlys popžvaigždės fanams pamatyti popžvaigždę tokį, kokio dar niekas nėra matęs anksčiau. Atlikėją bus galima išvysti kaip kūrybingą asmenybę ir gerą artistą savo darbo vietoje, kuriantį ir užbaigiantį savo finalinį šou. Dokumentinė juosta atskleis ne tik muzikinius Maiklo Džeksono gebėjimus, bet ir jo, kaip renginių režisieriaus, scenografo, šokėjo ir daugelį kitų gabumų, kurių dėka jis kūrė ir tobulino koncertinę „This is it“ programą.

Šis dokumentinis muzikinis filmas sukurtas per tris mėnesius. Jis sumontuotas iš repeticijų prieš pasaulinį popkaraliaus koncertinį turą vaizdo įrašų.

Filmo režisierius, M. Džeksono prodiuseris Kenny Ortega visiems labiau žinomas kaip choreografas. Jo filmotekoje „Vidurinės mokyklos miuziklo“ trys dalys, televizijos filmų epizodai.

Be filmo papildomai dar išvysite:

Susitikimą su šokėjais (10-12 min)
Susitikimą su grupe (15 min)
Susitikimą su dainininkais (10-12 min)
Creating A Comeback filmukas (30 min)
"This is It" muzikinis video(naujas)
Kaip buvo kuriami kostiumai (:20 min)
Prisiminimai apie Maiklą (:20 min.)

„Maiklas Džeksonas. Pabaiga“ DVD ir BLU-RAY nuo vasario 1 d. ieškokite prekybos centruose, knygynuose, VIDEOLINE parduotuvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius